Tényleg nagyon berug az ember, ha leveses kanállal eszik meg egy üveg sört?
Figyelt kérdés
Egy ismerősünk azt mesélte, ha egy tálból leveses kanállal megeszünk egy üveg/tál sört akkor nagyon berugunk tőle. Mert hogy akkor több alkohol szívodik fel a nyálkahártyán és emiatt egyből a véráramba jut. Valaki aki már próbálta, vagy látott valakit mesélhetne róla érdemes e kiprobálni.2018. márc. 23. 15:03
1/4 anonim válasza:
Én ezt szívószállal ismerem, tehát simán megiszol egy üveg sört szívószállal. Nem feltétlen, hogy berúgsz, függ a szervezetedtől meg, hogy előtte mit ettél, de tény, hogy jobban hat, mintha csak simán innád.
2/4 Phoney válasza:
Nem. Ha leülnél kiszámolni, hogy mennyi sört kéne felszívnia a nyálkahártyádnak egy berúgásnak megfelelő véralkoholszinthez, és milyen gyorsan kellene, akkor számodra sem lenne kérdés. Még töménnyel sem működik az, hogy a szádban tartod és ettől berúgsz. Ilyeneket azok terjesztenek, akik (néha) amúgy is be tudnak rúgni 1 sörtől.
3/4 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Teljesen bizonyos vagyok benne, hogy ihatom én pipettával is, a végeredményként adódó parányi véralkoholszint nem képes részegséget okozni. Az rendben van, hogy bizonyos körülmények erősítik a dolgot, de egy sör csodákra nem képes... Talán egy hét böjt után már megérezném (a ketózissal amúgyis fura viszonyban van az alkoholizálás), de berúgni...? :D
4/4 anonim válasza:
Ez ugyanakkora marhaság mint mikor azt híresztelik hogy feldzgsz egy szem diannás cukrot a seggedbe és kegyetlenül berúgsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!