Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek a Cafe Freiről?

Mi a véleményetek a Cafe Freiről?

Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem. Mind az italok, mind a sütemények terén. Más híres kávézókhoz képest nem olyan drága, de mindig rettenetesen sokan vannak.
2019. márc. 14. 07:51
 12/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Elég korrekt árak vannak ott.

Szeretem, hogy nem igazán a nyomásos kávégépekkel lefőzött kávékból van választék, így más eljárásokkal készültet is meg lehet kóstolni. Mindig egy csésze kávét és egy dr. drinket szoktam kérni.

A hátránya pedig, hogy ha első pár alkalommal mész oda, akkor annyira elveszel a választékba, ömlik az infó az itallapról. Amikor először jártam ott, meghívott egy barátom, és 3x jött oda a pincér, de én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy milyen kávét is válasszak elsőnek.

Plusz háromnegyedes órát sétálgattunk a környéken, mert dugig volt emberekkel a kávézó. És ami zavart, az a nagyon hangos zene. A terem túloldalán sem tudtam meghitten beszélgetni a barátommal, mert alig lehet hallani a zenétől a másikat.

De nekem is plusz pont a növényi tej.

Hogy a pincérek, mindig készenlétbe állnak és nagyon kedvesek.

Hogy sok a választék, és részletesen le is van írva egy-egy kávé háttere.

2019. márc. 14. 17:01
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 melyikben voltál? Eddig mindig nekünk kellett odamenni kérni. Meg hangos zenével sem találkoztam még. (Váci utca, Corvin, Alle)
2019. márc. 14. 17:28
 14/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
75%
(Győr)
2019. márc. 14. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
14-től kérdezem, hogy melyik győriben volt?
2019. márc. 18. 17:00
 16/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
Belvárosi (A plázába még sosem voltam)
2019. márc. 20. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!