Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek a Cafe Freiről?

Mi a véleményetek a Cafe Freiről?

Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 16:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Semmi, örülök, hogy lehet kérni növényi tejet
2019. márc. 13. 16:58
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Szeretem, mert normális kávét adnak normális áron, nem túlárazott meleg tejet kapsz.
2019. márc. 13. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon szeretem! Bár kávét nem iszok, viszont a forró csokijaik nagyon finomak. Meg tetszik, hogy tematikusan vannak rendezve a különböző italok. Ahol eddig voltam, egytől egyig maga a kávézó is nagyon hangulatos volt. Mondjuk az árak az én pénztárcámhoz mérten kicsit durvák...

Mindenesetre én csak ajánlani tudom. :)

2019. márc. 13. 17:59
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

2-es vagyok

3-as a fenszi kávézókhoz képest a Frei kifejezetten olcsó.

2019. márc. 13. 18:01
 5/16 klopusz ***** válasza:
98%

Nagyon szeretem, csak sajnos sokszor annyian vannak a vendégek, hogy nem lehet beférni :)

Finom a kávéjuk, hatalmas a választék, megfizethető minden.

2019. márc. 13. 18:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon finomak a kávék, shakek, forró csokik is. Ettem sütit is ott, azt is nagyon jól volt elkészítve. Ahhoz képest, hogy mennyiféle kávé van és azért egyedi arculatuk is van az üzleteknek, szerintem nem drága, meg is lepődtem, hogy milyen jó árak vannak. Egyetlen ami nem tetszik, amit írtatok is, hogy tényleg mindig tele van. :D de hát a jót felfedezik az emberek.
2019. márc. 13. 18:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, tetszik a nagy választék.
2019. márc. 13. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem, elég jók a kávék, forró csokik, nagy a választék, tetszik ez a tematikus csoportosítás. Maga a kávézó is hangulatos szerintem. Az árak is jók.
2019. márc. 13. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Biznisz. Jó üzlet (bevétel szempontból).
2019. márc. 13. 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

#2 nem azt írtam, hogy a frei baromi drága lenne, hanem azt, hogy az én pénztárcámhoz képest durvák az árak. Magyarán csóró vagyok.

A személyes kedvencem, a bostoni fehércsoki, pl. 600ft, egy kis csésze. Rendszeres kiadásnak igen sok lenne, ezért is járok ritkán oda.

Másrészt fogalmam sincs, milyenek a más kávézók, hiszen mint írtam, nem szeretem a kávét, ezért nem igazán járok ilyen helyekre.

Amúgy tényleg baromi sokan szoktak lenni. :/

2019. márc. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!