Ha latte machiatot kérek, miért hoznak igazából egy sima tejeskávét?
Igazából nem ilyen pékségben kérem, ahol van kb. 2 fajta, presszó meg latte...
De ilyen direkt kávézóban, el sem szoktam olvasni az itallapot, most van 20 fajta kávé... Sosem hozzák azt a tejhabos valamit, amit én szeretnék... Pedig szerintem rajta van a kínálaton, vagyis egyik helyen tuti...
"Sosem hozzák azt a tejhabos valamit"
Kérj cappuccinot, annak általában tejhabos a teteje
Nekem jó a sima latte is, itthon is azt iszom, a cappuchinoért nem vagyok oda...
Ilyennek kellene lennie, de mondjuk akkor nem tudom, miért nem mondja azt, hogy nincsen náluk
#6 Tudom, higyan készül, én is szoktam olyat csinálni. Mármint csalok és ilyen kézi verővel csinálom...
Azonnal elválik, nem kell várni, néha le szoktam ütögetni... De igazából az a lényeg, hogy a kávé legyen a legmelegebb, nem hideg tejjel szoktam és így szétválik.
Végülis nem tudom, lehet nem csinálnak... Meg ugyanaz mintha összeöntenék szimplán a kávét és a tejet... Ezentúl inkább megnézem, mi van az itallapon. Csak megkérdezik azonnal, mit akarok, aztán adják ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!