Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrázda nyitáshoz muszály a...

Cukrázda nyitáshoz muszály a cukrász végzettség?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan dícsérk a tortáim/süteményeim és nagyon sokat szoktak rendelni tőlem (már éjjszaka is ezt csinálom) és belegondoltam hogy nekem megérné ebbe belevágni!A jelenlegi munkahelyem úgysem a legtökéletesebb.Belevághatok végzettség nélkül vagy ez kötelező?
2019. febr. 16. 18:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Ez inkább vállalkozás indítás,szóval szerintem nem. Szerintem csak akkor kéne hogy ha alkalmazottként szeretnél cukrászdába dolgozni.
2019. febr. 16. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező valakinek, vagy neked, vagy veszel fel cukrász végzettségű alkalmazottat.
2019. febr. 16. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Először is kell egy rakat pénz, engedélyek, egy üzem, és vendéglátós végzettség.

Utána pedig.. Helyesírás is kéne hozzá, “Bóldok szűlinapót! “

[link]

(amúgy googlezni nem tudsz, helyesen írni nem tudsz, maradj inkább veszteg.)

2019. febr. 16. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Magánkórházat is nyithatsz, de orvos az kell bele.

Ha felveszel egy képzett cukrászt alkalmazottnak, akkor csinálhatod.

2019. febr. 16. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Profi cukrász jóbarátom 2 éve ment csődbe, (pedig biztos nem csinált rosszabb tortákat mint te) köszönhetően a vállalkozóbarát környezetnek,

az ő végső tapasztalata az ügyben az, hogy legközelebb is belevágna, de csakis feketén!

(ja, és forgalma is volt, hiszen egyébként azóta is ebből él)

Te, hozzá képeszt megspóroltál olyan 60 milliót (ennyit akarnak rajta behajtani) és máris ott tartasz, ahol ő egy 60 milliós bukta után, hogy feketén csinálod.

Ne legyél hülye, tanulj más hibájából!

2019. febr. 16. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A tulajdonos végzettsége nem l3nyeges, de ah üzletvezetőnek kell a szakirányú végzettség. Tehát ha bele akarsz vágni, akkor vagy indulj és végezz el egy cukrász-uzletvezeto tanfolyamot, vagy keress ilyen végzettségű szemelyt, akit alkalmazol
2019. febr. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!