Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha rendeltek ki mennyi borrava...

Ha rendeltek ki mennyi borravalót ad a futárnak?

Figyelt kérdés

Elsősorban egyszeri rendelésekre gondolok pl pizza, hamburger stb... nem olyanra amit egész hétre rendel valaki. Ha írnátok, hogy honnan szoktatok rendelni az is jó lenne elég ha csak az étterem stílusát írjátok.

Köszi előre is!

2019. febr. 15. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"#7 viszont nem is kötelező futárnak menni, vannak olyan munkák is, amik jobban fizetnek - viszont némi tudást is igényelnek."

7-es vagyok, igen, ebben teljesen igazad van, egyet is értek veled, de ezzel nem megy szembe az, hogy ha már kihoz valaki egy ételt és tényleg gyorsan, frissen, akkor ne hálálhatnám meg neki.

2019. febr. 15. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
200 Ft, vagy ha csak úgy van épp pénzem, hogy 500 Ft alatt van a visszajáró, akkor azt nem kérem el. Utóbbi elég ritka mondjuk.
2019. febr. 15. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
5-ös. Azt ugye tudod hogy Sz@rt sem keresnek alapból? A kajáldák úgy számolják a fizetést hogy a borravalókkal együtt legyen jó fizetésük.
2019. febr. 16. 06:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ. Például ha 17:00-kor rendelek ételt 20:00-ra és a futár 20:35-re hozza ki akkor 0 Ft-ot. Kártyá fizetésnél szintén 0 Ft. Ha sötét, nagyképű, bunkó a futár akkor 0 Ft. Amúgy kerekítek ha 1860 a pizza akkor 2000 Ft-ot adok neki.
2019. febr. 16. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
11. - Nem fogod fel azzal a pici agyaddal hogy ez a munkája, ezt vállalta? A gyorsaságot és a meleg étel kiszállítását? A gázszolgáltatódnak vagy a villamos műveknek sem fizetsz többet csak mert gyorsan és jó minőségű áramot kapsz, ugye?
2019. febr. 16. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk kiváncsi lennék miért lettem ennyire lepontozva. 😂 Mert kimondtam az igazságot? A legtöbb helyre saját autót kérnek pl. Nem adnak sokszor benzin pénzt sem. A futárok a borravalóból “élnek”. Nem egy futár ismerős mondta ezt már. A benzinkutak is hasonlók. Egy ismerősöm is ott dolgozik ő az aki segít tankolni. Alapból nem egy nagy fizetése van, de csak azért mert a benzinkút a borravalóa együtt számolja a fizetést. Alapból kap vagy napi 5000-6000-et ami nem sok. És akkor erre rájön még egyszer ennyi borravaló. Ha hiszitek ha nem ez így van. A kérdésre válaszolva egyébként mi mindig adunk. A legtöbb amit én adtam az egy 1000-es volt. De átlagban 200-300ft-ot mindig adunk.
2019. febr. 17. 02:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Elég megoszló, de aki ad ahogy nézem 100-300 ft között.

Én személy szerint mindig adok 200 ftot. Ha 10000-ért rendelek vagy ha 800 ftért akkor is. Mondjuk én a 3-on lakok és nincs lift.

2019. febr. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!