Ti hol és mennyiért szoktatok ebédelni?
#14 egy kicsit off, de 3ezerből májkrém+kifli egész napra?
azt hogy?
én 3ezerből megfőzök két napra.
Munkahelyem mellett van menüzős étterem, 1300 vagy 1500 a menü itt is, de én nem vagyok leveses, csak főételt szoktam enni, az 1100 Ft.
Van Szép kártyám, azt vásárolom le, férjem szintén, ő máshol ebédel, de ott is ez az ár.
Hétvégente főzünk.
Somogy megye
Nekem délután, estefelé van az ebéd, mert otthon szeretem megenni a főtt ételt. Ott nyugisabb, mint munka közben. Általában főzünk, mert nekem az a finom, nem szeretem a menüs helyeket, a menzára emlékeztetnek. Így eléggé eloszlik a költség is, mert sok minden van otthon, nem kell minden főzéshez külön bevásárolni, és nem is egy adag lesz csak belőle.
Általában egy héten egyszer megyünk étterembe is.
Ebédre a munkahelyen eszem valami könnyen megehetőt, pl. szendvics, péksüti, joghurt, tejberizs, vagy otthonról hozott felmelegített kaja, pl. zabkása.
# 13/20
Mégis, hogy?
Napi 3 ezerből májkrémet tudsz kiflivel kihozni? Akkor téged nagyon átkúrnak.
Abból 2 napra megvan a minőségi étkezés.
Általában egy ananászos pizzát szoktam 1230 forintért, de sűrűbben otthonról viszek kaját.
Somogy megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!