Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mitől lehet rossz számodra...

Mitől lehet rossz számodra egy hamburger?

Figyelt kérdés
Kérlek írd le, hogy milyen számodra a rossz hambi. Mindegy hogy gyorskajáldás, házi vagy kézműves. A lényeg hogy mik azok a tulajdonságok amik elrontják.

2019. jan. 2. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Életem legrosszabb hamburgerét tavaly nyáron ettem egy strandbüfében. Nagyon éhes voltam már, így nem sajnáltam rá 740 ft-ot. Hideg volt, az ízetlen "hús" körülbelül a zsemle 1/3 részét takarta, a zöldségek (összesen 1 szelet uborka es szelet hagyma) fonnyadtak voltak és annyi ketchupot nyomott bele a csávó hogy konkrétan folyt ki belőle és teljesen eláztatta, az amúgy kopogósra száradt zsemlét. A végét alig bírtam legyűrni, de előtte egész nap nem ettem úgyhogy muszáj volt. Ha tudtam volna hogy ennyi pénzért ezt kapom inkább 1 kiflit vettem volna az ABC-ben.
2019. jan. 2. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Kézműves helyen:


- én utálom a paprikát, de van ahol már az öntet is paprikaszósz, és a kb 10féle hambiból mindegyikben van

- hiába mondom, hogy azt ne tegye bele, végül mégis beleteszi

- nincs "sima" hambi, csak túl extrák

- a bacon nincs eléggé megsütve vagy túl sok

- túl nagy a hús (nagy és vastag, emiatt a marha íz nagyon dominál a burgerben)

- nincs sima buci csak pl mákos

- túl sok salátalevél


Meki, Burger (igazából itt tudjuk, mire számítsunk):


- ha látványosan kisebb mint a képen


Egyéb helyen (sima büfé):


- tartós buci, ami csak mikrózva van

- mirelit húspogácsa, ami kicsi is

- majonéz

2019. jan. 2. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
Már gyorsétteremben és kézműves helyeken is ettem. Ha problémám van valamivel, akkor az mindig a hús. Csak a színhúst eszem meg, ha van benne zsíros darab, attól megundorodom (ritkán eszek húst és akkor is szárazat, úgyhogy nem vagyok hozzászokva). A többi dologgal nem volt még bajom.
2019. jan. 3. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

-Nyers.mivel a darált hús nem olyan mint a steak hogy nem megy bele a baci, mindenképp rendesen át kell sütni


-Szottyos zsemle. Ha nem pirítja meg és vajazza utána, akkor belemegy a szósz és olyan mint egy nedves mosgatószivacs.


-Ömlesztett lapkasajt van benne. Olcsó, sóher dolog


-Ha túl széles/magas és nem fér bele a számba. Nem lehet késsel villával enni. Szétszedni gusztustalan.


-Ha szétcsúszik. Pl. tök más a zsemle és a húspogácsa szerkezete, és potyog belőle a cucc.


-Ha túl zsíros


-Ha túl van sütve és száraz


-Ha nincs íze vagy mesterséges íze van


-Ha a zsömle nyúlós vagy kemény.

2019. jan. 22. 03:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

Túl olajos égetett íztelen száraz vagy tul vizes rágós ömlesztett sajtos nem jó fűszerezésű nem friss a kenyér illetve méret aranyos legyen ne legyen nagy kenyér kicsi hússal vagy pont fordítva

illetve ha kispórolták a zöldséget kecsapot stb illetve ha tartósított zsemle az sem túl egészséges

Ha minőségileg sza* alapanyagból van azon érződik hogy valami gaz van szóval mindenki szerintem jobban jár ha otthon készí el a szendvicsét abba legalább az kerül bele aminek bele kell :)

Ritkán ritkán elmegy a meki meg a gyors kajaltam ha tényleg nincs idő vagy nincs kedvünk főzni

(Éhesen mindennek jobb az íze szoktak mondani )

De ha ki sarkitjuk hogy mi az ami rossz benne akkor ezek

2020. aug. 9. 02:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!