Mitől lehet rossz számodra egy hamburger?
-Nincs megpirítva a zsemle vágott felülete.
-Szalmiákszeszben rohasztott ipari hulladékból van az a húspogácsa, amit úgy reklámoznak, hogy csak marha, só, és bors.
-Kisebbre sül össze a húspogácsa, mint amekkora a zsemle átmérője.
-Takonyra rohadt zöldséget mernek belerakni, amit a szószok csúszósságával próbálnak leplezni.
-Rossz ár/érték arány. Megértem, ha valaki spórol az alapanyagon. Azt is, ha valaki drágán adja a termékét. Csak ne kombinálja a 2-t.
...
-Ja, a mikrózással "felfrissített" zsemle. Nem mindegy, hogy friss van bemelegítve, vagy 3 naposat próbálnak menteni. Nagyon nem.
- ha száraz/túlsütött/nyers és/vagy rosszul fűszerezett a húspogácsa
- ha a zsemle túl kemény vagy épp túl puha (vagy mikrózott) és emiatt szétáztatja a hamburgerre öntött szósz
- ha szottyadtak benne a zöldségek
- ha van rajta majonéz
Rossz minőségű hamburger zsemle, Nyesedékekből kutyult hamburgehús pogácsa, fonnyadt zöldségek, Ízetlen szószok,
Vegyes vágott savanyúság amit retró néven raknak a hamburgerbe.
bolti, mirelit hamburgerhús
túlfűszerezett hús
zöldségekkel együtt mikrózott hamburger
túl sok vagy kevés szósz
Rossz minőségű alapanyagok, főleg a hús.
Túl nagy méret, általában a minőség rovására.
Hideg.
Friss zöldségek helyett savanyúság, csalamádé, brrrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!