Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Éttermet üzemeltetnék mik a...

Éttermet üzemeltetnék mik a feltételek? És mik a feltételek a felmelegített ételeknél?

Figyelt kérdés
Kapnék tiszta ételhulladékot ingyen a nap végén mindig ami aznap megmaradt étteremben. Gondolkodtam kellene nyítanom egy olcsó büfét ahol másnap felszolgálnám ezt a menüt,-ételt jól felmelegítve.

2018. okt. 23. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom, hogy nap végi konyhai maradékot akár ingyen adhatnál hajléktalanoknak is... Talán állatfarmon mosléknak.
2018. okt. 23. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Éttermböl megmaradt maradékot SEHOL nem szabad felhasználni, még ott sem, ahol készült és AZONNAL tudnák hüteni!


Szóval erröl mondj le, engedélyt garantáltan nem kapsz, ha meg anélkül akarnád, akkor rövidesen komoly büntetéseket szabnak ki rád!

2018. okt. 24. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál, hogyha ez még felhasználható lenne, akkor azt nem neked adná az étterem, hanem ők használnák fel másnap?

Egyébként is hogy képzeled - minden szabálytól eltekintve - hogy előző napi éttermi hulladékkal (magyarán moslékkal) etess embereket?

Nem is hiszem, hogy komolyan gondoltad!

2018. okt. 24. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!