Évente 4-5 mekis ebéd soknak számít?
Ffuh. :D Ha nem kamu kérdés.
Én zöldség őrült vagyok, zöldség hallal, ha lehet.
De a múltkor olyan fáradtak voltunk hétvégén, és megkívántuk. Volt kedvezmény, szerintem rosszul lennél, ha láttad volna mennyit zabáltunk egy nap alatt mekis kajából.
nem sok szerintem
gondolom nem salátázik, mekiben a legtöbb kalória abban van, bármilyen furcsa is
meg gondolom nem eszik meg 8 hamburgert egyszerre...
hülye volt szerintem aki ezt mondta rá
amúgy a havi 1 meki se hizlalna, ha mellette normálisan és egészségesen eszik
Aki elhízik, az garantáltan nem évi 4-5 mekis vagy bármilyen étkezéstől... A bunkón beszóló anyuka lehet, hogy elég buta is, nemcsak durva. Biztos van valami problémája, ami miatt neki ártatlan emberekre kell támadni, mert a személyisége nem valami fejlett... De most nem pszichoanalizálok ismeretleneket, fogalmam sem lehet, mennyire súlyos a ferdülése, de bajok azért vannak.
Ne foglalkozz vele, kérdező.
A legeslegkeményebb egészségtudatos embereket s a mekiutálókat kivéve mindenkinek befér ennyi. Ha muszáj lenne, még én se halnék bele, de remélem, maradok nulla per életnél. De attól még nyilván nem szólok be másra, mert annál normálisabb vagyok s ettől még lazán élhet egészségesen valaki.
Nekem sok, mert utálom azt az egyenlábszagot, amit áraszt, így meg nem enném. De évi 5 alkalomból sok baja nem lesz valakinek, ha gyorsbüfében eszik.
A gyerekednek nem használ, de annyit nem ért, hogy kompenzálható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!