Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Évente 4-5 mekis ebéd soknak...

Évente 4-5 mekis ebéd soknak számít?

Figyelt kérdés
Kisebb faluban lakunk, legközelebbi meki is 80kmre van. Így mikor arra járunk ott eszünk. Fiam 5 éves, ma boldogan mondta az ovis öltözőben tegnap hol ebédelt. Az egyik anyuka megjegyezte látszik is a gyereken lassan gurul. 19kg és 112cm magas pedig
2018. okt. 3. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Ffuh. :D Ha nem kamu kérdés.

Én zöldség őrült vagyok, zöldség hallal, ha lehet.

De a múltkor olyan fáradtak voltunk hétvégén, és megkívántuk. Volt kedvezmény, szerintem rosszul lennél, ha láttad volna mennyit zabáltunk egy nap alatt mekis kajából.

2018. okt. 3. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

nem sok szerintem

gondolom nem salátázik, mekiben a legtöbb kalória abban van, bármilyen furcsa is

meg gondolom nem eszik meg 8 hamburgert egyszerre...

hülye volt szerintem aki ezt mondta rá

amúgy a havi 1 meki se hizlalna, ha mellette normálisan és egészségesen eszik

2018. okt. 3. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki elhízik, az garantáltan nem évi 4-5 mekis vagy bármilyen étkezéstől... A bunkón beszóló anyuka lehet, hogy elég buta is, nemcsak durva. Biztos van valami problémája, ami miatt neki ártatlan emberekre kell támadni, mert a személyisége nem valami fejlett... De most nem pszichoanalizálok ismeretleneket, fogalmam sem lehet, mennyire súlyos a ferdülése, de bajok azért vannak.

Ne foglalkozz vele, kérdező.

A legeslegkeményebb egészségtudatos embereket s a mekiutálókat kivéve mindenkinek befér ennyi. Ha muszáj lenne, még én se halnék bele, de remélem, maradok nulla per életnél. De attól még nyilván nem szólok be másra, mert annál normálisabb vagyok s ettől még lazán élhet egészségesen valaki.

2018. okt. 3. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
24%

Nekem sok, mert utálom azt az egyenlábszagot, amit áraszt, így meg nem enném. De évi 5 alkalomból sok baja nem lesz valakinek, ha gyorsbüfében eszik.

A gyerekednek nem használ, de annyit nem ért, hogy kompenzálható legyen.

2018. okt. 4. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!