Évente 4-5 mekis ebéd soknak számít?
Kapaszkodj meg: fogyókúra alatt többször mentem mekibe, mint ti. :)
Nem sok, és nem is csak mekitől lehet elhízni, illetve ott is lehet úgy összeállítani a rendelést, hogy ne legyen bányászadag.
Ne foglalkozz vele, tipikus tudatlan anyuka, aki még ott tart, hogy vannak hizlaló ételek/éttermek. Nyugodtan lehet neki mondani, hogy egyik se létezik.
Egyáltalán nem számít soknak szerintem.
Az anyuka meg jó egy paraszt, hogy igy beszólt nektek...
Azt az egyik anyukát szépen képen kell törölni, ha veled egy nemű. Ilyet gyereknek nem mondunk.
Egyébként meg nem sok, még akkor sem, ha ilyenkor tényleg beebédeltek.
Figyu! Én vagyok a világ nagy tiszta kaja hívője, de ennyi még nálam is belefér, mondjuk utána érzi is a gyomrom, de az a r@hadt Meki nagyon összepakolja az ízeket és eteti magát, na. A gyerekeimnek is megveszem 2-3 havonta.
A gyerkőcöd fogalmam sincs, hogy néz ki ilyen paraméterekkel, de ha dundi is ez a te és a gyereked ügye, és nem ennyi junk foodtól lenne az, hanem amit az év többi napján megeszik.
A beuģató anyuka, szimplán egy buta paraszt, 80 km-re a Mekitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!