Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol tudok sztrapacskát enni?

Hol tudok sztrapacskát enni?

Figyelt kérdés
Sziastok, az lenne a kérdésem, hogy hol tudok Budapesten sztrapacskát enni? Annál jobb minnél közelebb van a 3. ker-hez. Kérlek segítsetek nagyon fontos mert még életemben nem ettem. Étterem, gyorskaja bármi jó.

2018. szept. 6. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a kérdésedre a választ.

Ha te ott helyben nem tudod, Bajáról nehéz lesz megmondani. De ha van rá lehetőséged, pillanatok alatt el tudod készíteni. Reszelt krumplis nokedli, amit beleszedsz füstölt szalonna zsírjába, tejföllel összekevert juhtúróval leöntöd, ráteszed a kisült szalonna pörcöt és dugig eszed magad!:)

2018. szept. 6. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha te "nyögvenyelőst" akarsz enni, csináld meg. Nem nehéz.
2018. szept. 7. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem tudom, hogy mit küldött önnek az ismerősöm privát uzenetbe. De, ha sértő tartalmat akkor elnézést
2018. szept. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!