Greekfan kérdése:
Szerinted mennyit ér egy gyros tál? Bp és "vidék" egyszerre.
Figyelt kérdés
szerintem túl sokat kérnek nagyrészt a tálért. ezért indítottam ezt a kérdést.2018. aug. 30. 17:36
1/3 anonim válasza:
Szegedi vagyok, ettem már itt gyros tálat 800 forintért is, de 2000-ért is, szóval nagyon változó, hogy hol mennyiért adják, meg persze, hogy konkrétan mi van benne meg mekkora az adag. A 800-at még éppen reális árnak tartom érte, de a 2000 forintos már szerintem is túl van árazva. Azt mondom, hogy úgy kb. 1000 forintig belefér, de a fölött már pénzkidobás a gyros.
2/3 anonim válasza:
vidéki 12 ezres kisváros, olyan 5-6 különböző gyrosos van itt, nagyjából mind belőtte az árát 1200-1300 körülre most 2018ban. van közte olyan ahol a fél fogadra sem elég, de tényleg, kritikának írták nekik facebookra hogy a vevő gyereke megette magában a 2 személyes gyrostálat, és van olyan is ugyanitt, ahol a normál nagy tálnak kétszerre kell nekiesni mert bizony nem spórolnak semmivel, és nem is rosszabb színvonalú hely a többitől. megint másik próbál kicsit prémiumabb alapanyagokból dolgozni, ilyen hatást kelteni, ez sajna megint csak a mennyiség rovására megy. tényleg nagy különbségek vannak. hogy mennyit ér, megint ember függő, ki mennyit nem sajnál rá, szerintem már mindenki átlépte magában az ezer forintos lélektani határt, olyan 8-9 éve körül eszegetek ilyeneket, akkor is már ott mozgott az ára. Pestet nem tudom, de azt sem lehet általánosítani
3/3 anonim válasza:
A legtobb helyen errefele 1250 korul mozog. Kicsit sokallom, de ha olcsobb lenne, mondjuk 1000ft alatt, akkor meg gyanakodnek, hogy na miert ilyen olcso, mit sporoltak ki vagy a masik maradekat kapom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!