Miért ilyen drága a gyorskajáldába a saláta?
1700ft-ot fizettem
1 salátáért
1 hús
1 közepes üccsi
1 salátaöntet
A hús épp hogy félig langyos volt, a saláta olyan semmilyen volt, természetesen jól se laktam az egésszel.
Ezen az áron ugyan itt kapok egy normális burgert, plusszos menűbe tehát nagy krumpli nagy üccsi plusz mártogató, amivel azért már jól is lakok.
Miért van ennyire túl árazva a salátamenü mikor pocsék és még jól sem lakik vele az ember? ár érték arányban katasztrófa. Így próbálják befolyásolni az embert, hogy még csak meg se próbáljon egy kicsit kevésbé szemetet enni náluk? :D
Ha nem tetszik, akkor ne vedd!
Gondolom, másnak ízlik, ezért van az étlapon!
Miért jársz gyorskajáldába? Mert divat?
Ennyiért normális helyen is vehetsz normális ételt (húst és salátát) és talán még jól is laksz vele.
"Miért ilyen drága a gyorskajáldába a saláta?"
Miért ne lenne drága? Ameddig vannak akik kifizetik, addig hülyék lennének olcsóbban adni. Igazuk van.
Van rá kereslet, megveszik, persze, hogy drágán adják, üzlet.
Én 2-3 napra jóllakom ennyi pénzből, ha magam főzöm a speciális diétám s ízlésem szerint, ez már csak ilyen. A legtöbb helyet meg kell fizetni, akkor is, ha az étel nem valami remek. Én anno kínaiba jártam, mert az olcsó volt és ízlett, de többnyire azért saját ételt vittem. Nem kötelező ilyen helyekre járni.
@16:23
Azért mert szeretem. De ettől még a salátamenüjük pocsék és túlárazott.
@16:25
Nem hiszem hogy egy ilyen étterembe az emberek nagy része saláta menüt megy be enni, ezt te is beláthatod.
Vagy akkor más "rendes" menűk miért csak ennyik, ha ár érték arányba sokkal több dolog van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!