Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen gyakran jártok ezekre...

Milyen gyakran jártok ezekre a helyekre?

Figyelt kérdés

•Étterem

•Cukrászda

•Kávézó

•Gyorsétterem

•Kínai kajálda stb.

2018. aug. 13. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne pontozzatok le, de mégis honnan lehet tudni ha lepontoznak? Hol jelenik meg?☺
2018. aug. 13. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
#11, a válaszod alatt megjelenik (a nicked százaléka mellett), hogy "a válasz x %-ban hasznosnak tűnik". Ha nem látod, az azt jelenti, hogy még nem érkezett értékelés rá.
2018. aug. 13. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

- nagyon ritkán, egy-egy túra után térünk be valami Schnitzelre vagy Wurstra

- szinte soha, Svájcban a német részen nem igazán van cuki (sajnos)

- minden héten 1-2x (a lakástól 30 m-re van Svájc eddig legjobb kávézója)

- heti 1x

- soha, párom kétheti 1 thai

2018. aug. 13. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

1.Évente 2-3x

2.Évente 5-6x

3.kb. havonta

4.negyed évente

5.évente 1x

2018. aug. 13. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
#12 köszi!😊
2018. aug. 13. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Étterem: ha a munkahelyi kajálda is annak számít, akkor naponta, ha nem, akkor az hónapokkal ezelőtt volt. Vagyis mondjuk 4-5 havonta.

Cukrászda: nyaraláskor max., évente 1x.

Kávézó: soha, csak délelőtt kávézok, akkor meg dolgozok, nem kávézókban járok

Gyorsétterem: hetente-kéthetente egyszer-kétszer

Kínai: soha. Illetve most fedeztem el egy Japán kajáldát, amit amúgy kínaiak üzemeltetnek, ott az elmúlt 1 hónapban 2x ettem. Az számít?

2018. aug. 13. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Soha.

Ha jót akarok enni, főzök magamnak olyat, amihez kedvem van, és ahogy kedvem van. Csak épp nem spórolok az alapanyagokkal.

Cukrászdába sem járok, megelégszem a boltival, vagy a pékségben kaphatóval.

Kávét magam főzök, mivel gyorsabb, olcsóbb, és süteményt is tudok hozzá venni (soha nem szoktam).

Régen jártam gyorskajáldába, de évek óta felhagytam ezzel. Amit ott kapnék, azt megcsinálhatom itthon is, és legalább sokkal több rálátásom van arra, mit is eszem.

Kínait ritkán eszem, és inkább magam készítem.

Egyetlen gyengém a pizzarendelés. Ahhoz, hogy normális pizzát süthessek, kemence kéne, ami nem két fillér. Plusz nem sokkal olcsóbban tudnám kihozni.

2018. aug. 14. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!