Milyen gyakran jártok ezekre a helyekre?
•Étterem
•Cukrászda
•Kávézó
•Gyorsétterem
•Kínai kajálda stb.
Étterem, cukrászda:1-2 havonta egyszer
Kávézó, gyorsétterem: 1-2 hetente, de ilyenkor nyáron többször is, mert több időm van rá
Kínai:ha már unom a Mekit, KFC-t, gyrost stb-t, mondjuk havonta 1-2 alkalommal
Étterem:havi 4.
Cukrászda: alkalomadtán.
Kávézó: hetente.
Gyorskajálda: soha
Kínai: alkalomadtán.
Étterem alkalmakkor most pl voltunk szombaton mert elmentünk kirándulni ott ettünk.
De szombaton is megyünk lányom szülinapja lesz. Ez 2 alkalom ebben a hónapban de van hogy 4-5 hónapig nem megyünk.
Cukrászda többször heti rendszerrel de ott csak fagyizunk
Kávézó soha
Gyorsétterem mint meki ritkán félévente 1x de idén még nem voltunk.
Kínai többször mert sokszor vásárlunk az auchanban ott van jó kínais. Ez kb havi 2-3x
Etterembe kb evente 1x vagy annyiszor se
Cukraszda meg kevesebb, mert tejfeherje allergiam van es a legtobb helyen nem ehetek semmit
Kavezoba minden hetkoznap, csak nyaron nem
Gyorsetterembe csak ha nincs idom masra, vagy ha ejfelkor akarok ehenhalni, nincs otthon semmi kaja es az egyetlen nyitvatarto hely, ahol lehet meg enni a meki (szorgalmi idoszakban+vizsgaidoszakban eleg gyakran elofordul, ha nagy a hajtas)
Kinaiban nagyon valtozo, van hogy eleg surun, van hogy egy evben egyszer se
Étterembe nem járok hanem onnan rendelek általában minden hétköznap valamit!
Pékségbe szoktam kávét venni elvitelre vagy ott fogyasztásra ha nem alszom el😊 és cukrászdába ált. Havonta egyszer, de van amikor kimarad a többi.meg nálam felejtős ha már fizetek legalább ne "műanyagot" egyek!
És megkérdezhetem, hogy mégis ki a rákom pontozott le és miért?
Mi nem tetszik a válaszomban, drágáim? Leírtam, amit a kérdező tudni szeretett volna, mindezt teljesen kulturált stílusban. Hol van a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!