Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Gyakorlat nélkül hogyan...

Gyakorlat nélkül hogyan lehetne büfében dolgozni?

Figyelt kérdés
Szeretnék a balatonon büfében dolgozni (hotdogot lángost hamburgert készíteni) mem egy nagy karrier tudom de ki szeretném próbálni.viszont nincs benne gyakorlatom hogyan kéne elkezdeni

2018. aug. 9. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kisegítőként, mosogatóként elkezdheted, de lehet, hogy az ételkészítéshez kell valami végzettség. Idővel azt is megszerezheted.
2018. aug. 9. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Oda mindenkit felvesznek, gyakorlat nélkül is, örülnek, ha elvállalja valaki.
2018. aug. 9. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmi gyakorlat hozza, orulnek, ha valaki elvallalja. Most dolgoztam ket napot egy bufeben, (igaz nem a balcsin, hanem strandon), de hat mit ne mondjak... eleg is volt belole. Csak beugros voltam valaki helyett. A szuksegleteidet teljesen felejtsd el :D

Inni se fogsz tudni megallni, pisilni se, evesrol meg ne is beszeljunk. Fogyokuranak egesz jo, bar nem az egeszseges fajtabol valo.

2018. aug. 9. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Évekig vendéglátóztam. Étteremben dolgoztam, de sok helyen akkora a munkaerőhiány, hogy tényleg örülnek, ha bárki is jelentkezik. Nekem a szakmám is ez, viszont a legtöbb pincérnek nem volt felszolgáló végzettsége. Kizártnak tartom, hogy egy hamburgeres, lángosos büfébe többet követelnének. Ha olyan vagy, aki némileg tud főzni, és el tudod magadat adni, nyert ügyed van, fel fognak venni.
2018. aug. 9. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent nem kell hozza nagy tudas, ezek a kajaldak altalaban keszen, fagyasztva vesznek kb mindent. Max olajban ki kell sutni vagy mikrozni a kajat azt' kesz. Ez betanitott munka, egyszer megmutatjak, aztan ha nem vagy sik hulye, akkor menni fog.
2018. aug. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!