Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek bejönne ez a kedvesség...

Nektek bejönne ez a kedvesség egy frissen nyíló pizzériától?

Figyelt kérdés

Adott egy nyugat-magyarországi kisváros.

Az emberek általános jómódban élnek Ausztria közvetlen közelségének hála, rengeteg pizzát rendelnek, mégis mindössze egyetlen kiszállítós, éjszakábanyúlóan nyitva lévő egység van a városban.

Az ételük közepes, órákat képesek késni, a személyzet nem illemtudó, s gyakorlatilag semmilyen marketingtevékenységet nem végeznek- igaz, nem is kell nekik, így sem bírják a melót.

Rájuk szeretnék nyitni, s- kiölve a megszokás hatalmát az emberekből- minél gyorsabban átvenni a vezető helyet.

Ehhez egy nagyon erős nyitómarketinggel indítanék, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mint helyi lakos, mit szólnátok ehhez!

A rivális pizzériában dolgozó pultos kinyomtatta a rendszerükből az első 300, legtöbb pizzát rendelő címet.

Ehhez még hozzácsapnék a címlistához 200 szebb ingatlant a városban.

500 pizza beszerzési és elkészítési ára minimális költség, 1-2 pizzát mindegyik címre kivinnék én magam, mint tulajdonos, teljesen ingyen.

Természetesen nem említeném, honnan van a cím (véletlenszerű kiválasztásnak gondolnák), csak kedvesen bemutatkoznék- jó megjelenésű, remek beszédkészségű emberként írnám magam körül-, elmondanám, hogy most nyitunk és minőségi alapanyagokból remek pizzákat szeretnénk készíteni, hoztunk egy kis ingyenes kóstolót, átadnám mellé az igényes szórólapot és hűtőmágnest, esetleg annyit kérnék viccesen a két pizza ellenében, hogy a telefonba mentsék a számot: "pizzarendelés".

40 perces kiszállítási garanciát vállalnánk, az első 2 hónapban minden féláron (!) lenne (nem érdekel, ha pár hónapig veszteséges, csak szokjanak oda), s tényleg jót adnánk jó áron.

Ezen felül később is lenne kuponakció, stb.

Ami még plusz ötlet, hogy abszolút beszerzési áron szállítanánk ki italokat is (legfeljebb nagykerár+ 10 százalék a hűtés/tárolás költségére), ezzel nagyon sokat lehetne nyerni, hiszen ha valakinek italra is szüksége lenne, automatikusan oda telefonálna pizzáért, míg alapvetően elhanyagolható lenne a kiszállított ital forgalma, így nem vesztek semmit.

Tehát, szummázom: kisvárosban éltek, egy pizzéria van.

Nyit egy új, kopog az ajtótokon a tulajdonosa, kedvesen átnyújt 2 ingyen pizzát, bemutatkozik, szórólapot és hűtőmágnest mellékel, illetve megemlíti a nagykeráras italkiszállítást és a több hónapnyi féláras nyitási kedvezményt, valamint a 40 perces kiszállítási garanciát.

Megpróbálnátok a váltást, adnátok esélyt a helynek?

2018. júl. 1. 15:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mindenkivel, de leginkább a 3-al és 9-essel értek egyet.

Elég lesz nyitási akciónak minden pizza mellé egy üdítő.

Minőség, gyorsaság, kedvesség, korrektség és nyert ügyed van.

Ingyen pizzákat ne szállítgass, én sem enném meg, mert gyanakodnék, hogy ki vagy te, mit akarsz és mi ez?

Kell majd neked a tőke a berendezésre és az első időkben a megélhetésre, míg meg nem ismernek az emberek, tehát ne osztogass, mint egy részeg milliomos!

Kell egy ügyes és gyakorlott pizzaséf, egy-két konyhai kisegítő, felszolgáló(k), akik a pénztárgépet is kezelik, takarító, könyvelő és a nagyon lényeges futárok.

Ezek mind nincsenek ingyen és már akkor is kell nekik fizetést adnod, amikor még nincs annyi hasznod.

2018. júl. 1. 16:55
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne jobb ötlet kupont tenni a postáládájukba ezeknek az embereknek? Ezzel bemehetnek az új pizzázóba, megnézhetik hogyan néz ki, mennyire lepukkant vagy sem és teljesen ingyen kaphatnak egy pizzát. Én is sokat rendelek, de ha csak úgy beállítana valaki egy pizzával, akkor 1. ismeretlen embertől nem veszek el semmit, pláne nem ételt. 2. lehet éppen főztem, ettünk és így menne a hűtőbe, a másnapos pizza meg senkit sem kápráztatna már el 3. lehet otthon sem vagyunk és akkor hurcolná valaki a már 1 órája hideg pizzát, mert nincs kinek adni? 4. mi van akkor, ha mondjuk az illető vegetariánus és te meg beállítasz egy húsos pizzával?
2018. júl. 1. 17:15
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

"A rivális pizzériában dolgozó pultos kinyomtatta a rendszerükből az első 300, legtöbb pizzát rendelő címet."

Nna, itt a legnagyobb bibi az elképzelésedben. A többi a te túlzott hülyeséged. De ez büntetendő. Ne így akard lekörözni a másik éjszaka is üzemelő pizzázót. Egyébként én is megyeszékhelyen lakom, pont Gy-M-S megyében.

Tisztességes úton kezdj neki, ne így. Ebbe belebukhatsz kőkeményen.

2018. júl. 1. 17:17
 14/39 anonim ***** válasza:
64%

'esetleg annyit kérnék viccesen a két pizza ellenében, hogy a telefonba mentsék a számot: "pizzarendelés"'

Hát tudod kinek a telefonjába dumálj bele. Rádb.sznám az ajtót.

2018. júl. 1. 17:23
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is ugyanazok a kérdések merültek fel, mint a 12-es válaszolóban. Egyrészt, ebéd után nem tudnék neki örülni, mert mégis mi a jóistent csináljak vele, tömjem magamba? Másrészt mi van, ha valaki vegetáriánus, gluténérzékeny, laktózérzékeny, vagy csak szimplán nem szereti a sonkát/gombát/akármit?

Nagyon jó ötletet adott szerintem ezzel, hogy dobj be hozzájuk egy kupont, ami ingyen pizzát biztosít számukra. Így legalább kiválaszthatják az alkalmas időpontot, nem tűnik tolakodásnak, és variálhatnak a feltéten is.

Az, hogy az első 2 hónapban minden féláron legyen, utána így tulajdonképpen egyik napról a másikra az eddigi megszokotthoz képest duplaárat kelljen fizetni, nagyon szörnyű ötlet, ezzel szerintem sok ember haragját váltanád ki, hiába próbálnád folyton kihangsúlyozni, hogy ez csak egy nyitási akció.

A 40 perces szállítási garanciát te tudod, hogy be mered-e vállalni. Én egy 20 ezres kisvárosban élek, a kedvenc pizzériámból rendszeresen 20-30 perc a kiszállítási idő, így tarthatónak gondolom, ha hasonló méretű városról van szó, bár garanciát nem tudom, hogy mernék-e rá vállalni. Ha igen, akkor is max. olyat, hogy mondjuk túllépés esetén 20-50%-kal olcsóbb a pizza, de teljesen ingyen nem adnám.

A címek megszerzése meg egy dolog, hogy törvényellenes, de én pluszban nagyon gerinctelennek és etikátlannak találom, de hát a lelkiismereteddel neked kell leszámolnod.

2018. júl. 1. 17:29
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ötlet. Először is ami ingyen van az mindig gyanús. Élelmiszert főleg nem fogadnék el ingyen. Én azt tapasztaltam, hogy az emberek azt értékelik, aminek meg kell fizetni az árát. Ha egy idegen ide gurulna nekem egy audival, hogy az az enyém, nekem adja, nem mernék bele ülni sem. De ha nem is gyanús, és elfogadná a pizzát, akkor sem fogsz tudni már az árakkal játszadozni, mert kiszagolják, hogy "Jah hát ennyit ér csak egy pizza?" Első körben esetleg kupont, ajándék kis üdítőt adhatsz mellé, de ne vidd túlzásba a "jótékonykodást". Arra biztatni ,hogy mentsem el a számot, az pedig egyenesen pofátlanság, mert az mentek a saját telefonomba amit akarok. Max annyit van jogod tenni, hogy adsz neki egy szórólapot, vagy névjegykártyát. Vagy magára az ajándék hűtőmágnesre tünteted fel a telefonszámot. Ilyen formán nem szabad az emberek képébe tolni magad.
2018. júl. 1. 17:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok.

Inkább írtál volna általánosságban, nem konkrétan leírni, hol van az a kisváros, mert hidd el, nem nehéz kitalálni. Arra nem gondoltál, hogy itt több ezren is olvashatják a kérdésed (én sejtem is,melyik városról van szó),hogy az a bizonyos pultos, aki kinyomtatta a címeket, keményen megütheti a bokáját? Mennyit fizettél neki érte? Legalább gondolkozz, mielőtt konkrét helyszíneket és konkrét dolgokat kiírsz. Ha jót akarsz magadnak, töröltesd a kérdést minél előbb. Engem nem érdekel, de ti fogjátok megszívni.

2018. júl. 1. 17:44
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Sőt, az első kérdésem az lenne, hogy honnan jutott az adataimhoz, és mi ez a tolakodás?

"minimális" költségű pizzát pedig nem eszem. Sem ismeretlen helyről származót.

2018. júl. 1. 19:04
 19/39 anonim ***** válasza:
69%
#17-nek igaza van, jelentettem, mielőtt bárkinek baja származna belőle
2018. júl. 1. 19:09
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"én sejtem is,melyik városról van szó"

Én meg teljesen biztos vagyok benne. Viszont ha valaki ennyire gátlástalan, meg is érdemli, hogy az orrára koppintsanak.

2018. júl. 1. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!