Valaki mekis munkatárs tudna segíteni?
Nem tudom megoldható-e, de el tudja valaki küldeni, hogy mik találhatók az e-learning-es oldalon?
Nemrég vettek fel(már minden papír, meg cucc megvan, csak még nem dolgoztam) és szeretnék felkészültebb lenni, úgyhogy szívesen venném, ha valaki tudna segíteni.
Igazából, hogy hogy működik a beosztás rendezése, és ha van még ott valamilyen info.
Szívesen veszem az infót kevésbé "nyílt" felületen, úgyhogy írj ha tudsz segíteni.
Köszönök minden (komoly) választ!
A beosztást az elearningen is,meg legtöbbször az adott meki messenger /fb csoportjába is beírhatod. Elearninget otthon is használhatod,de csak beosztás készítés céljából.
Igazából ne várj semmi tesztet az első napon,mert nekem se volt meg tudtommal még egy csomó embernek sem,ott a munkahelyen az elearninget arra használtuk hogy megváltoztassuk a jelszót, és h elfogadjuk az ingyen poharas nyilatkozatot..kb ennyi volt. Akkor iratnak tesztet ha már asszem 1-1.5 hónapja ott vagy, abból a területből,ahol eddig dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!