Lehet ilyen ételeket rendelni?
Meghívtak egy találkozóra, ami egy sima étteremben lesz tartva. Mivel nem igazán szoktam ilyen helyekre járni, ezért nem tudom hogy milyen ételeket is lehet ott kérni. Elég válogatós vagyok ilyen téren, meg az ilyen "modern" kaják 80%-át még szerintem nem is kóstoltam, és nem szeretnék olyat rendelni, amit nem szívesen fogyasztanék el. Szerintetek sült hagymát, pacalt, sült kolbászt, meg ehhez hasonló alap ételeket lehet kapni egy átlagos étteremben?
Valamint mit lehet hozzájuk kérni? A bolti kifliben, zsömlében, kenyérben (legyen az fehér, félbarna, vagy teljes kiőrlésű) van valami olyan összetevő, amit a gyomrom nem bír. Lehet kapni ott, helyben sütött kenyeret vagy valami hasonlót?
Irígylem a problémád
Amúgy felmész az étterem honlapjára, ott a menü
Köszönöm a válaszokat.
A honlap jó ötlet, meg is nézem mindjárt.
De, képzeld már hagytam el. Csak az elmúlt 20 évben sosem volt annyi pénzem hogy étterembe járjak. Meg a faluban ahol lakom nincs is.
Tudom, épp azért sem utasítottam vissza most a meghívást :)
De amúgy kíváncsi lennék hogy ha nektek is havi 18-20 ezerből kellene megoldani az étkezést 2 főre, akkor hányszor mennétek el étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!