Tényleg nem hiigénikus semmi amit büféből veszünk?
Ma ettem egyxhamburgert és utána egy 20 perc mulva rámjött egy hasmenés ami tartott kb. 2 óráig,wc-n voltam,már semmi bajom,de azt ajánlották barátomék,hogy ne vegyek többet ilyeneket,mert soha nem lehet tudni mit fognak előtte a büfések. Fogják a pénzt ugye,aztán még ugye izzad,viszket,nem írom mi,mert nem illő és ott is megvakarják aztán fogják puszta kézzel a zsömlét és csinálják nekem a hamburgert amit megeszek. Ezeket beszélték nekem.
Pedig tiszta szép lányok csinálták a hamburgert,de ha ezek igazak nekem teljesen elment egy életre a kedvem ilyeneket venni,enni.
Namost ez amit mondtak nekem tényleg igaz?
Soha neincs garancia rá,hogy mihez nyúltak a hamburger készítés előtt,úgy vannak vele,nemők eszik meg?
Tényleg nem hiigénekus annyira amikor ilyeneket veszünk?
Lehetnek ők bármennyire tiszták, ha az alapanyag nem friss.
Szerintem inkább ez volt a gond.
Egyébként nem tudom miért pontozták le hármast, valószínűleg igaza van!
A kézen meg fenékszőrön lévő bacik piskóták az állott élelmiszerben lévőkhöz képest!
tök mindegy hol eszel, ha a higéniára szarnak...én dolgoztam 4csillagos szállodában, cukrászként. az egerek hemzsegtek, mindent megrágtak, mindenbe belepiszkítottak, ennek ellenére mindent fel kellett használni!! a keverőtálakba, edényekbe állt a kaki, volt aki ki sem öblítette csak kiöntötte belőle.
a szakácsok részén szintén, sőt, ott a hús előkészítő szó szerint méterekről bűzlött, a rohadt szag terjengett, undorító volt az egész.
szerintem senki nem gondolja, aki egy 4csillagos szállodában pihen, hogy ilyen helyen készül a vacsorája, az ebédje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!