Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tényleg nem hiigénikus semmi...

Tényleg nem hiigénikus semmi amit büféből veszünk?

Figyelt kérdés

Ma ettem egyxhamburgert és utána egy 20 perc mulva rámjött egy hasmenés ami tartott kb. 2 óráig,wc-n voltam,már semmi bajom,de azt ajánlották barátomék,hogy ne vegyek többet ilyeneket,mert soha nem lehet tudni mit fognak előtte a büfések. Fogják a pénzt ugye,aztán még ugye izzad,viszket,nem írom mi,mert nem illő és ott is megvakarják aztán fogják puszta kézzel a zsömlét és csinálják nekem a hamburgert amit megeszek. Ezeket beszélték nekem.

Pedig tiszta szép lányok csinálták a hamburgert,de ha ezek igazak nekem teljesen elment egy életre a kedvem ilyeneket venni,enni.


Namost ez amit mondtak nekem tényleg igaz?

Soha neincs garancia rá,hogy mihez nyúltak a hamburger készítés előtt,úgy vannak vele,nemők eszik meg?

Tényleg nem hiigénekus annyira amikor ilyeneket veszünk?



2018. máj. 19. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nincs garancia. Vagy tiszták a dolgozók vagy nem. De az ember immunrendszere általában ki tudja védeni a nem túl veszélyes kórokozókat.
2018. máj. 19. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Csak meg kell válogatni, hogy hol veszel ilyesmiket. Ezt meg leginkább tapasztalati úton fogod megtudni.
2018. máj. 19. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Lehetnek ők bármennyire tiszták, ha az alapanyag nem friss.

Szerintem inkább ez volt a gond.

2018. máj. 20. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
100%

Egyébként nem tudom miért pontozták le hármast, valószínűleg igaza van!

A kézen meg fenékszőrön lévő bacik piskóták az állott élelmiszerben lévőkhöz képest!

2018. máj. 20. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

tök mindegy hol eszel, ha a higéniára szarnak...én dolgoztam 4csillagos szállodában, cukrászként. az egerek hemzsegtek, mindent megrágtak, mindenbe belepiszkítottak, ennek ellenére mindent fel kellett használni!! a keverőtálakba, edényekbe állt a kaki, volt aki ki sem öblítette csak kiöntötte belőle.

a szakácsok részén szintén, sőt, ott a hús előkészítő szó szerint méterekről bűzlött, a rohadt szag terjengett, undorító volt az egész.

szerintem senki nem gondolja, aki egy 4csillagos szállodában pihen, hogy ilyen helyen készül a vacsorája, az ebédje.

2018. máj. 20. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egyszer Mekiben ettem, nap végén jutott eszembe hogy előtte valamikor el kellett rohanjak egy nyilvános toi-toi wc-be sürgős nagydolgomra és utána nem volt lehetőségem kezet mosni sehol. olyan pörgős nap volt hogy fel sem tűnt akkor kajálás előtt. azt gondoltam na ha most nem kapok valami durva betegséget akkor soha. semmi bajom nem lett. máskor meg egy átlagos bolti zacskós salátától megy a hasam két napig. sosem tudni. a kisebb helyeken meg tényleg kivédhetetlen hogy ne olyan kézzel fogja meg mikor egyszemélyben kaját is csinál meg pénzt is kezel, (nameg a telefonjuk nyomkodják meg a hajuk piszkálják, egyénfüggő) szóval jah, csak immunrendszer kérdése de azzal is jót írtak hogy nem mindegy az alapaanyagok frissessége sem
2018. máj. 20. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
A piaci varjúburgertől se lett bajom, az alapanyaggal lehetett baj, romlott pl, a gyomorsavad pont arra van holmi kézmosás nélkül dolgozó pultostól ne murdelj meg.
2018. máj. 22. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!