Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A la carte-ra hogyan terítünk...

A la carte-ra hogyan terítünk fel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
8%
Alap auchan
2018. máj. 2. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
?
2018. máj. 2. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez étlap szerinti rendelés és nem tudni, hogy mit rendel a vendég, szerintem az alapdolgokat, lapos tányér, mély tányér, kanál, kés, villa, szalvéta, vizes pohár, fűszertartó, fogvájó tartó, ecet, olíva olaj.

Amikor megtörténik a rendelés, akkor annak megfelelően marad, (pl. többszemélyes tálak) vagy cserélődik a teríték.

2018. máj. 2. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

* fűszertartó = só, bors, esetleg piros paprika

Ez lemaradt.:(

2018. máj. 2. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!