Magyarországon miért nincsenek gyerekmentes éttermek?
Számos külföldi példa - köztük a lejjebb linkelt is - igazolja, hogy van igény a gyerekmentes éttermekre. A minap is egy ismerősömmel vacsoráztam volna, amikor a szomszéd asztalhoz ült egy család két kisgyerekkel, akik folyamatosan hangoskodtak, mozgolódtak. Az apjuk próbált szólni rájuk, de nem járt sok sikerrel. Úgy gondolom, hogy el kellett volna hagyniuk az éttermet, pontosabban 2 ilyen kicsi gyerekkel nem is szabadott volna étterembe menniük. Szerintem hazánkban is szükség volna gyerekmentes helyekre.
31/F
#2 vagyok.
Nem tudom miert kell elviselnem h mas majma a foldon csuszik maszik az asztalok es a szekek kozott ovodas letere, vagy ha ordit. Ugyanugy kifizetem a penzt, miert nem ők maradnak otthon a 4 fal kozott? :D
Elsőknek a szülőknek kéne felnőni, majd olyan példát mutatni, a gyereknek, hogy bárhol, bármikor megtudjon vele jelenni, úgy, hogy kortól független legyen...
Vendéglátásban dolgozom, jól menö, nagy nevü kócerájban, látásról megmondom melyik az a szülő, aki értelemmel foglalkozik a gyerkőccel és nem azért van gyereke, mert "státusz".
Azt az érzést, vágjátok, amikor nekem kell odamenni egy fizető "családhoz", hogy a fakockák nem azért vannak a sarokban, hogy a vendégeket dobáljuk vele?
Nekem nincs bajom az emberekkel, és a NORMÁLIS gyerekekkel sem, DE!
Ha elmegyek étterembe és míg ott vagyok a kisgyerek visítását kell elviselnem, meg azt, hogy rohangál, mint egy hülye, attól agyfxt tudok kapni.
És ha rászólok - mert lazán nekem szalad -, akkor én vagyok lecs.szve a szülők által, az külön felháborít.
Érdekes, nekem eszem ágában nem volt üvölteni semmilyen vendéglátó-helyen, mert apa vagy anya rögtön rám szólt - bár nem is vittek kicsiként étterembe.
És ettől nem vagyunk antiszocok, ahogy a kérdező sem, de hadd ne a másik neveletlen kölykét hallgassam már, ha félévente egyszer elmegyek étterembe.
Pont a cicás kávézó hozott egy szabályt pár hónapja, hogy maximum! 3-4 gyerek lehet benn egyszerre, és tök jogos.
1. sok neveletlen, anyuka-apuka meg leszarja, hogy mit csinál
2. zavarják az állatokat ÉS a többi vendéget IS
3. mellesleg a felszolgálóknak sem álom rohangáló gyerekek között-mellett lavírozni, hogy kilöki-e a kezéből a tálcát vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!