Budapesten ismerik egyáltalán a jó pizza fogalmát?
Ez a kérdés most a házhoz-szállító pizzákra értendő
Nektek van kedvenc helyetek? (Ahol rendelni lehet)
Milyen pizzát szoktatok enni?
Csak elfogadjátok, hogy a pizzák rosszak vagy valóban ennyi az igény?
Hol etetek eddig életetekben a legjobb pizzát és az milyen volt?
New Yorkban, margharita volt.
Pesten don pepét szoktam rendelni, ha jó napjuk van nem ázik szét a közepe :) :) :)
Köszi a választ.:)
Azt hallottam, hogy ahol a sima margaréta pizza finom az már egy jó pizzériának számít.:)
Én is eddig a Pizza Kingtől rendeltem, 3 különböző Pizza Kingtől, az igaz, hogy eltér az íz még ha ugyanarról a helyről is van szó, más lehet a szakács.
Nem rossz pizza amúgy 10-es skálán olyan 4-5öt adnék neki, például ha kihűl a pizza akkor már nagyon rossz íze van a sonkának.(Igen vannak olyan pizzák, ami még hidegen is finom)
És nem egyszer haraptam már rá valamire, amitől teljesen elment az étvágyam.:(
Köszi a tippet!
Igazából vannak napok, amikor csinálok itthon is és tényleg ezerszer más:))) Nyilván az ember úgy csinálhatja meg magának ahogy szereti. Csak nem értem hogyha mi is megtudjuk csinálni akkor az ilyen Pizzások miért nem :P
Biztos sietnek, de én inkább várnék még +10-20 percet, hogy finomabbat egyek minthogy semmilyent.:(
Pizza Me, Theo Papa Konyhája és Pizza Rakéta jók, helyben még a Forte is. Majdnem mindig másfélét eszek, szoktam néha variálni is ha lehet. Egyszer házibuliban rendeltünk a Theo papától tenger gyümölcsei és tonhalas pizzát, mindkettő gcifinom volt.
Életem legjobb pizzáját tavaly ettem Rómában, margherita prosciuttot egy eldugott belvárosi étteremben. Itthon a Trattoria Venezia a kedvenc helyem, de ott nincs kiszállítás.
Uhh köszönöm mindenkinek! Kíváncsi vagyok!:D
Remélem tényleg ehetek végre egy jó kis pizzát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!