Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten ismerik egyáltalán...

Budapesten ismerik egyáltalán a jó pizza fogalmát?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most a házhoz-szállító pizzákra értendő

Nektek van kedvenc helyetek? (Ahol rendelni lehet)

Milyen pizzát szoktatok enni?

Csak elfogadjátok, hogy a pizzák rosszak vagy valóban ennyi az igény?

Hol etetek eddig életetekben a legjobb pizzát és az milyen volt?

2018. febr. 23. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

New Yorkban, margharita volt.

Pesten don pepét szoktam rendelni, ha jó napjuk van nem ázik szét a közepe :) :) :)

2018. febr. 23. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Én asszem az Astoria közelében kajoltam többször a pizza kingben, ott nagyon fincsi volt. És olyan jó, kellemes, tocsogós, annyira szeretem, nagyon jó,én elégedett voltam vele. Én direkt szeretem tényleg, hogy nem volt száraz, hanem olyan jó gazdagon meg volt pakolva, én azzal nagyon elégedett voltam,amikor arrafelé jártam; többször is bementem oda. Ízre is nagyon jónak találtam, kinézetre is.
2018. febr. 23. 21:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.:)

Azt hallottam, hogy ahol a sima margaréta pizza finom az már egy jó pizzériának számít.:)

2018. febr. 23. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
*Amúgy szerintem próbáld ki, hogy te sütöd magad; szerintem egy próbát megér. Hátha jól sikerül. Amúgy uncsim úgy szokott dolgokat sütni, hogy neten keres többféle receptet, és azokból összegyúr magának sajátot. Tehát pl egyik 10 gramm cukrot ír, másik 30-at, akkor átlagol 20-ra.
2018. febr. 23. 21:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Én is eddig a Pizza Kingtől rendeltem, 3 különböző Pizza Kingtől, az igaz, hogy eltér az íz még ha ugyanarról a helyről is van szó, más lehet a szakács.

Nem rossz pizza amúgy 10-es skálán olyan 4-5öt adnék neki, például ha kihűl a pizza akkor már nagyon rossz íze van a sonkának.(Igen vannak olyan pizzák, ami még hidegen is finom)

És nem egyszer haraptam már rá valamire, amitől teljesen elment az étvágyam.:(

2018. febr. 23. 21:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

Igazából vannak napok, amikor csinálok itthon is és tényleg ezerszer más:))) Nyilván az ember úgy csinálhatja meg magának ahogy szereti. Csak nem értem hogyha mi is megtudjuk csinálni akkor az ilyen Pizzások miért nem :P

Biztos sietnek, de én inkább várnék még +10-20 percet, hogy finomabbat egyek minthogy semmilyent.:(

2018. febr. 23. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Pizza Me, Theo Papa Konyhája és Pizza Rakéta jók, helyben még a Forte is. Majdnem mindig másfélét eszek, szoktam néha variálni is ha lehet. Egyszer házibuliban rendeltünk a Theo papától tenger gyümölcsei és tonhalas pizzát, mindkettő gcifinom volt.

Életem legjobb pizzáját tavaly ettem Rómában, margherita prosciuttot egy eldugott belvárosi étteremben. Itthon a Trattoria Venezia a kedvenc helyem, de ott nincs kiszállítás.

2018. febr. 23. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Pizza Kingtől ne rendelj, undorító banda. Most nem fejtem ki, máshol már megtettem. Pizza Speedytől szoktam, régen a 10minutestől, meg van egy másik, akiknek nem jut eszembe a neve, de nekik van a legjobb tonhalas-tükörtojásos pizzájuk :D
2018. febr. 23. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem, azt csak Te ismered ó Pizzák Királya.
2018. febr. 23. 22:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Uhh köszönöm mindenkinek! Kíváncsi vagyok!:D

Remélem tényleg ehetek végre egy jó kis pizzát!

2018. febr. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!