Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Burger King vagy McDonald̵...

Burger King vagy McDonald’s az olcsóbb?

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es. Dehogy, nincs neki. Ott a Big Mac, meg a Sajtos McRoyal, és a Dupla Sajtos McRoyal. Azok elég nagy szendvicsek.
2018. febr. 21. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

11. Ezt írtam:

"A mekinek amúgy tényleg nincs olyan méretű állandó burgere, mint a Whopper. Az Angus húsos burgerekről nem is beszélve."

És ez így is van. A kalória adataikból is elég jól kiderül, hogy a Whopper nagyobb.

Whopper: 725 kalória

Angus XT: 915 kalória (az állandó kínálat része a szendvics)

Big Mac: 509 kalória

Sajtos McRoyal: 527 kalória

Dupla Sajtos McRoyal: 768 kalória

Dupla Whopper: 900 kalória

A kalóriaadatok a laktatóságot is jól mutatják és itt most, mert hasonló dolgokból készülnek (buci, hús, kis kieg. zöldség) a méreteket is. Vagy most komolyan, ha legközelebb lesz gyorséttermes napod, vegyél egy Whoppert és egy Big Macet mondjuk.

2018. febr. 21. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
A méret a szendvics cm-jére vonatkozik, nem a kalória tartalmára.
2018. febr. 23. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:

13.

Oké. A Burger King állandó hamburgerei nagyobb méretűek (cm) és mellette laktatóbbak is (kcal), mint a McDonalds hasonló állandó termékei.

2018. febr. 23. 23:42
 15/16 anonim válasza:
100%

"A mekihez vannak jó kuponok."

A burgerhez is vannak ugyan úgy kuponok. Nekem mindkettőhöz van appom, most összehasonlításként megnéztem egy tök egyszerű menüt.

A mekiben egy közepes üdítő, egy közepes krumpli, egy sajtburger + egy csibeburger 1490.

A burgerben egy közepes üdítő, egy közepes krumpli, egy csirke burger + két sajtburger 1200.

Két nagyon hasonló menü, a BK mégis olcsóbb + egyel több szendvics jár a menühöz. De ez csak egy menü. Van ami olcsóbb az MD-ben, és ugyan ez fordítva.

És amúgy igen, már én is megfigyeltem, hogy azért a Burger Kingben a szendvicsek is, illetve a sültkrumpli adagok is nagyobbak, mint a Mekiben.

Én a Burger Kinget választanám, de mindenkinek szíve joga.

2018. febr. 26. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

"És amúgy igen, már én is megfigyeltem, hogy azért a Burger Kingben a szendvicsek is, illetve a sültkrumpli adagok is nagyobbak, mint a Mekiben."

Veled vagyok. Konkrétan ha bárki felmegy a két étterem honlapjára, ott le vannak írva a szendvicsek és más dolgok méretei/adagjai grammban és kalóriában is. A BK nagyobb + sokszor ugyanannyi vagy néha picit olcsóbb árért.

2018. febr. 27. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!