Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Árakat tudtok írni a pad thai...

Árakat tudtok írni a pad thai wok bar-ból?

Figyelt kérdés

Nem a leves érdekelne, hanem inkább a főételek ára. Ha valaki már járt ilyen helyen, akkor légyszi írjon egy körülbelüli árat egyes főételekhez.

(Hallottuk, hogy drága, de hogy pontosan mi számít drágának azt nem tudjuk eldönteni ezesetben.)

Előre is köszi a segítséget!

2018. febr. 2. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Gugli a barátod! 10 mp alatt az orrod elött az étlapjuk árakkal. Ne legyél már ennyire béna!
2018. febr. 2. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem olyan vészes, de meg tud szaladni az ára, ha még ezt vagy azt is kérsz rá. :)

zöldség is alapból van benne, de én sokáig mindig kértem pluszban bele, igaz mást is tartalmaz, de azt hittem anélkül nincs benne zöldség.

2018. febr. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!