Az étteremben hogyan készülnek el az ételek ilyen gyorsan?
Mindenből levan főzve, sütve egy nagyobb mennyiség és pont úgy tartják melegen, mint pl. a forralt bort.
Bár, voltam én olyan étteremben (kicsi) ahol akkor készítették a rendelt pizzáinkat. Láttam ahogy gyurkálták a tésztát, megpakolták a feltéttel és berakták sülni. Azt hittem megőrülök. Legalább 1/2 órába telt míg elkészült, láttam a csaj vagy 8x kinyitotta a sütő ajtaját, hogy jó- e már. xD
"Igen csinálnak 25 liter levest és azt adják ki."
Ez OK, ugyanis a levesnek semmi baja sincs, ha két órával korabban kész, semmilyen minöségveszteség sincs, söt a legtöbb esetben az ízekhez kell egy kis idö, mire összeérnek.
"Illetve előre panírozva, megsütve is sokáig tartják melegen. 2-3 napos húsok se rosszak :D"
A húsokat természetesen elöre panírozzák - otthon is elöre panírozzák, nem szeletenkén -, de NEM megsütve melegen tartják, hanem a rendeléskor frissen sütik - mivel forró olaj mindig van, ezért ez max. 10 perc.
2-3 napos húsokat meg nem találsz étteremben, ezt csak olyanok állítják, akiknek csak a szája jár, értelem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!