Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kié a Pizza King nevű rémálom?

Kié a Pizza King nevű rémálom?

Figyelt kérdés

Tudjátok esetleg, hogy ki a tulajdonosa ennek a szánalmas étteremláncnak?! Szívesen beszélnék a tulajdonosával most már!!!

Háromszor adtam esélyt nekik, mindháromszor, hideg és félig nyers pizzát hoztak ki. Mikor legutoljára vissza küldtem az ehetetlen - félkész ételüket 1 héten át hívogattak azért, hogy ugyan fogadjak már el "engesztelésképpen" egy desszertet! (Tulajdonképpen valami gesztenyepürét.) A végén már meg kellett fenyegetnem a telefonálót, hogy ne hívogasson emiatt minden nap mert fel fogom jelenteni zaklatásért.

Ma rendeltem tőlük utoljára, mert azt gondoltam, csak javult már a minőség. Nem javult. Épp ezért ma már nem adtam borravalót a futárnak, aki egyenesen megjegyezte, hogy "illene" borravalót adnom, mert úgy szokás! Ez elképesztő komolyan!

Kié ez a szánalmas banda, tudja valaki???

2017. okt. 5. 12:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Szóval az utolsó előtti alkalommal felajánlottak neked egy gesztenyepürét, ami miatt egy hétig hívogattak. Ezért te megfenyegetted őket, hogy feljelentést teszel zaklatásért.

.............

De ma valami megmagyarázhatatlan erő által vezérelve mégis rendeltél tőlük.

WUT?!

2017. okt. 5. 15:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, nem értitek...

A rendelések között eltelt minimum fél év!!!

De 4 hónap biztosan.

Minden rendelés különböző kerületből történt.

S igen, azért adtam nekik 3 esélyt mert azt gondoltam, hogy csak fejlődnek fél év alatt annyit, hogy minősíthetetlen terméket nem terítenek!

Elsőre azt gondoltam, na bumm, ez most ilyenre sikerült. Másodjára, hogy biztos csak ebben a kerületben ilyen. De harmadjára kiakadtam.

Nem vagyok valami nagy éttermi kekec, de szeretem, ha azt kapom a pénzemért, amit rendelek és az a minimum, hogy ne legyen hideg az étel, meg ne legyen átázva a doboz, amiben átnyújtják. Arról nem beszélve, hogy sosem spóroltam a futárokon, de az milyen már, hogy kiköveteli a borravalót, hogy rendesen szóvá teszi és megjegyzéseket tesz, ha nem kapja meg. A borravaló kötelező?! Rosszul tudtam eddig?!

Majdnem kétszer drágább a Don Pepe, de egyszer kaptam hideg pizzát, s azonnal készségesen visszahívtak és felajánlották, hogy vagy vissza adják az árát, vagy adnak 2 általam választott bármilyen főételt az étlapjukról természetesen ingyen. Hatalmas különbség! A bajom csak az, hogy a Don Pepe nem szállít az egész városban csak bizonyos kerületekbe.

2017. okt. 5. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok elégedett az általuk nyújtott minőséggel, de laktam olyan helyen, ahova csak ők vitték ki egy órán belül, ingyen. Két-három alkalommal rendeltem tőlük, utána inkább sütöttem magam. Mindegyik rendelésnél égett volt a pizzám, és alig volt rajta feltét.
2017. okt. 5. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a futár csak annyit lát az egészből, hogy kivisz egy dobozt a megadott címre. Ugye nem ő készíti a kaját. Viszont nagyrészt borravalóért foglalkoztatják őket, legtöbbjük órabére kb semmi. Szóval ezért én futárnak, pultosnak mindig adok borravalót már csak így szolidaritásból is, mert sztem óriási nagy szemétség így melóztatni embereket. Pont emiatt nem lehet rájuk úgy tekinteni sajnos,mint akik egy csapat részei, akiknek szívügye a minőség, meg a visszajelzések és a közös felelősségvállalás stb, mert úgy mégis mire fel? Ha valaki 300 ft-ot fizet óránként a culágernek, akkor csak beleszarásra számítson, nem? Soha nem fognak az ilyen alkalmazottak rád úgy gondolni, mint akiknek fullos szolgáltatást kell nyújtani, és az elégedettségükre törekedni. Gondolom úgy vannak vele, hogy nekik ehhez a részhez semmi közük, és nem óhajtják a balhét elvinni a spúr főnökök meg a béna szakácsok miatt. Ezek nem mentségek a gáz hozzáállásra, de azért némileg magyarázzák a dolgot. A kaja minősége viszont valóban agyfelbaszó.
2017. okt. 5. 23:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A blokkon ott a cég neve, adószáma. Az alapján ki tudod keresni az e-cégjegyzékből az üzemeltető cég adatait, tulajt, ha szeretnéd.
2017. okt. 6. 00:58
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
Már megint az idegbeteg pizza king utáló kérdező
2017. okt. 6. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsi lennek milyen az a Bp-i pizza, Pecset nem rossz a pizzajuk.
2017. okt. 7. 02:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor legutoljára vissza küldtem az ehetetlen - félkész ételüket 1 héten át hívogattak azért, hogy ugyan fogadjak már el "engesztelésképpen" egy desszertet! " :D Egy másik pizzéria, hasonló után két ingyenes pizzát ajánlott fel a barátomnak.

Amúgy nekünk is ilyen élményünk volt ezzel a szarral kapcsolatban, eleve elmegy már az étvágyam, ha meglátom majka ócska fejét.

2017. okt. 9. 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Én amikor tanfolyamra jártam, akkor ott volt a környéken Pizza King, és én nagyon elégedett voltam velük, időnként bementem , és elhoztam 1-1 szeletet. Mondjuk láttam nem annyira kívánatos szeletet is, picit barna volt rajta a hagyma vagy a paprika, de én csak szép szeletet kértem el, azok meg nemcsak, hogy szépek, de rendkívül ínycsiklandozóak is voltak. Külön tetszett, hogy nem volt száraz, hanem olyan jó tocsogós feltéttel meg volt pakolva, és én nagyon élveztem az ízét, amikor arra jártam. Szerintem fincsi, és jól meg is volt sütve.
2017. okt. 18. 21:48
 20/20 anonim válasza:
81%
Írj rá Facebookon, ugyanis ha jól tudom Saiid-é (Akkezdet Phiai) az egész. :D
2018. márc. 16. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!