Ennyiből jól lakok a McDonald's-ban? (kifejtem lent)
Figyelt kérdés
Tehát évek óta nem voltam McDonald's-ban mert a sportteljesítményemre koncentráltam, de most csalok egy kicsit és van nálam 4000 Ft, de nem vagyok tisztába az árakkal, segítsetek ki információval kérlek. Azt hozzátenném, hogy 2x annyit eszek, mint egy átlag felnőtt :D2017. szept. 23. 12:04
1/6 anonim válasza:
Dehogy laksz. Én elég keveset eszek, de csak éhesebb leszek tőle
2/6 anonim válasza:
1200-ért már kapsz grillesnél egy egész csülköt lesütve lefokhagymázva. Na azzal biztos jól járnál és jól laknál. Fontold meg :D
3/6 anonim válasza:
A feléből is bőven jóllaksz. :)
4/6 anonim válasza:
Dupla royal menü pluszos méretben kb 1900 forint.
Ebben van 29 dekányi szendvics, 15 dekányi krumpli, fél liter üdítő.
Ebből ha kettőt megszel, az kb 90 dekányi kaja és 1 liternyi üdítő. Elég jól hangzik mennyiségre. És ez kijön 4 ezerből.
5/6 anonim válasza:
Vegyél 20 as McNuggetset valamilyen hamburgerrel :D 4000 ből bőven kijön. Ha azt megduplázod akkor minden tiszteletem :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, megettem a két Dupla Royal pluszos menüt és tényleg egész jól laktam 😁😊
2017. szept. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!