Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Minden McDonald's-ban ugyanazo...

Minden McDonald's-ban ugyanazok az árak és ugyanolyan termékek kaphatók?

Figyelt kérdés
Úgy értem külföldön és Magyarországon.
2017. szept. 19. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Persze vannak, amik mindenhol ugyanolyanok, de országonként számos különböző terméket is lehet kapni. (Az árak meg hogy is lennének ugyanazok?)
2017. szept. 19. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

távol Európától volt szerencsém néhány országban betérni a mekibe...

csak rámutattam a fényképre, és ugyanolyan ízt, mennyiséget kaptam, mint itthon mondjuk a Budafoki úton.

az ár a helyi valuta értékétől függ, akár gazdag, akár szegény ország.

2017. szept. 19. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak állandó termékek, amik mindenhol megvannak: McChicken, Big Mac, stb, de vannak a helyi ízlésnek megfelelő hamburgerek is, és ahogyan nálunk is, előfordulnak idény jellegű ételek.

Az árak természetesen eltérőek. És ami még különbség: nálunk itt a nyugat-Balkánon a meki sokak körében menőnek számít, de tőlünk nyugatabbra inkább az alja, ha bárhol enni akarsz. A brand megvan, a hangulat is, de én ahol csak jártam eddig külföldön mekiben, mindenhol rosszabb viszonyokat tapasztaltam, mint a hazaiakban. Kevésbé udvarias kiszolgálás, Londonban és Párizsban tiszta retek volt a mosdó, Stockholmban meg olyan száraz volt a hamburgerzsemle, hogy vissza is vittem és kértem, hogy adjanak másikat. Persze joggal merülhet fel ilyenkor a kérdés: minek mentem oda? :)

2017. szept. 19. 11:29
 4/5 Zsóka__ válasza:
Külföldön ez olcsónak minősül, ezért a szegényebb réteg, a bevándorlók esznek itt. Ezért is koszosabb.
2017. szept. 21. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
nem ugyanolyan a termék és az árak is eltérőek. Vallás , ízlés, fűszer ezek befolyásolják a termékeket.
2017. szept. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!