Minden McDonald's-ban ugyanazok az árak és ugyanolyan termékek kaphatók?
távol Európától volt szerencsém néhány országban betérni a mekibe...
csak rámutattam a fényképre, és ugyanolyan ízt, mennyiséget kaptam, mint itthon mondjuk a Budafoki úton.
az ár a helyi valuta értékétől függ, akár gazdag, akár szegény ország.
Vannak állandó termékek, amik mindenhol megvannak: McChicken, Big Mac, stb, de vannak a helyi ízlésnek megfelelő hamburgerek is, és ahogyan nálunk is, előfordulnak idény jellegű ételek.
Az árak természetesen eltérőek. És ami még különbség: nálunk itt a nyugat-Balkánon a meki sokak körében menőnek számít, de tőlünk nyugatabbra inkább az alja, ha bárhol enni akarsz. A brand megvan, a hangulat is, de én ahol csak jártam eddig külföldön mekiben, mindenhol rosszabb viszonyokat tapasztaltam, mint a hazaiakban. Kevésbé udvarias kiszolgálás, Londonban és Párizsban tiszta retek volt a mosdó, Stockholmban meg olyan száraz volt a hamburgerzsemle, hogy vissza is vittem és kértem, hogy adjanak másikat. Persze joggal merülhet fel ilyenkor a kérdés: minek mentem oda? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!