Büfések, éttermesek, élelmiszeriparban dolgozók ti ennétek nyugodtan vendéglőben? Vagy a tudás és a dolgok ismerete miatt undorodtok?
Mekdönciben (és társaiban) nem. Az, hogy egyesek beletaknyolnak vagy egyéb testnedvekkel feltupírozzák a szendvicsedet, az nálunk nem volt olyan ritka. Főleg éjszakás műszakban, amikor pénteken és főleg szombaton hajnalban beállított a sok részeg fiatal. Akkor bosszúból csinálták egyesek. Volt, hogy kígyóztak a sorok és az egész étteremben öten vagy hatan voltunk.
Nyári szünetben dolgoztam ott két hónapot.
22 éve vagyok szakács. Dolgoztam elég jó helyeken is.
Sehol nem ennék csak úgy, kizárólag olyan helyen, ahol ismerem a szakácsot, dolgoztam vele, felhívom, bejelentkezünk, aztán mikor ott vagyok, kihívom beszélgetünk, stb, és megkérdezem mit ajánl, mit nem.
Ha egyedül vagyok, máshogy is bevállalom, sima gyorskajázdában, büfében, akkor nem tökölök ennyit, de ha biztosra akarok menni, és valakivel vagyok, akkor kizárólag a fent leírt mód az egyetlen lehetőség.
Meki, kfc, burger nálam elvből kizárva.
Rendes étterembe gond nélkül bemegyek kajálni, ha olyan az alkalom. Persze utánanézek az éttermeknek azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!