Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten vagy Zalaegerszegen...

Budapesten vagy Zalaegerszegen hol találok iskolai menzás éttermet?

Figyelt kérdés

Szeretnék a legolcsóbb mégis változatos étrendre áttérni, úgy hogy nem én készítem el.

Olyan éttetmet keresek ahol Iskolások\kollégisták étkeznek de külsősök is étkezhetnek és 1 hónapra előre meglehet váltani a menza bérletet 8.000-9.000értékben.

Fogyni szeretnék és tudnék is ha tartanám magam az egysíkú étkezéshez.. (Csak kefírt és joghurt... Csak ez csak azt... Meg csak amazt eszek és olcsón kijövök) de nem tudom tartani magam ilyenekhez... És mikor suliba jártam 8.000ft volt egy hónapra a menza... A kérdésem hogy hol találok ilyen éttermet.

Köszönöm

2017. aug. 9. 11:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!