Linkeljetek olyan cikkeket, amely elmagyarázza, hogy miért rosszabb a gyorskaja, mint ha én vennék a boldba és csinálnék magamnak ételt? (Forgalmazási/helyesírási hibákat ne nézzétek. )
Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 01:04
2/9 anonim válasza:
A Forgalmazási/helyesírási hibákat nem néznénk, ha nem írtad volna le őket. Sem itt, sem a boldba.
3/9 anonim válasza:
Gyorskaja:nem tudod miből van,tele van ízfokozóval,agyonfűszerezett olvasd el néha az összetevőket és rájössz:
Ugyanez otthon elkészítve:tudod miből csinálod,és tényleg csak az van benne,semmi káros anyag....ennyi elég?
6/9 anonim válasza:
Doloztam gyorsétteremben. A sima hambizsömle összetétele(arányoat már nem tudom):fehér liszt,lisztjavító,csomósodásgátló,só,cukor. Deannyi cukor,hogy kiégetik belőle,azért nem szívja magába a szószokat. Napokig nem romlik meg tűző napon se. Szerinted az normális?
7/9 anonim válasza:
Hát igen, mert éjjel egy órakor kiírod a kérdést, hogy linkeljetek!
Merthogy aki épp ébren van, kapásból 80 fél cikk van lementve a gépére pro és kontra, azaz gyorskaja és saját készítésű kaja témában.
Egyébként ott a gugli, azért van.
Ezért írtam éjjel, hogy keress te! Ha máshogy fogalmazol, esetleg annyit, hogy linkelnétek..., vagy köszi előre is..., talán nem úgy reagálok. Nem szolgák vagyunk, csak válaszolók.
1-es voltam.
9/9 kacago uborka válasza:
Erre a felszólító módra én is ugrok, ez annyira bunkóság.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!