Mennyibe kerül a Big&Tasty szendvics a McDonald's-ban?
Na emberek 1280 a szendvics, és +100-ért kérhetsz bacont bele..én nem vettem, ennyiért már egy nagyon finom street food hamburgert lehet kapni, ami sokkal gazdagabb és laktatóbb.
A McRoyal 830 forint, a 450 árkülönbség annyit jelent, hogy ketchup-mustár helyett az a tasty szósz van benne, meg kapsz a szendvicsbe 1 vagy 2 szelet paradicsomot, 14 g salátát meg talán 1 szelettel több sajtot, mint a royalban. A dupla royal ráadásul olcsóbb ennél a szendvicsnél, és abban 2 hatalmas szelet hús van.
# 7/11 Időpont tegnap 12:27
Kannás borból is több fogy, mint a 12 puttonyos tokaji aszúból. Most akkor a kannás a király? :-)
És de, beleszámoltam az időmet is, azért egy hamburger nem egy akkora wasistdas...
Felhozhattam volna a Wikingert, vagy bármelyik normális hamburgerezőt, ahol ennyiből azért szintén jobbat kapsz. A világ legnagyobb étteremlánca meg szimplán azért lehetett az, mert amcsiban a filléres putrilakók esznek ott, belőlük van sok, mert csórókaja.
És továbbra sem gondolkodsz logikusan, nem nézed a gazdasági helyzetet. Persze, ha mondjuk 1-2000 forint lenne a minimál órabér akkor érthető lenne a zavartságod a 350 ft spórolás miatt, de igen, van aki ennyiért még megengedheti magának, 700-ért meg nem.
"Az éttermes szinte megszakadt a munkában, plusz embereket kellett behívnia, nullára jött ki neki az aznapi bevétel."
Egyrészt gondolom itt a profitra gondoltál, másrészt akkor szar üzletvezető, nem gondolkodott előre a bevételein meg a kiadásokon. Erről nem a nép tehet.
# 9/11 Időpont tegnap 13:07
Nézd meg miből és hogyan készül a McNuggets ;-)
# 10/11 Időpont tegnap 13:35
Valóban ez az ahol átmentünk kreténbe, mert egyrészt egy zárójeles megjegyzésen lovagolsz, másrészt a különböző rendes éttermek árai lentebb vannak a miniszemétnél amit a mekiben kapsz. :-) Szóval de, van ahol kifejezetten megéri enni, és van az ipari hulladék, ahol nem. :-D De adjatok ki két étkezés árát két harapásnyi semmiért nyugodtan :-D
Ha nem itthon eszünk, akkor sem ilyen helyekre járunk, igaz főzök mindennap, de jól esik egy étterembe beülni.
2-3000 Ft.-ért normális főételt kap az ember, nem ócska gyorskaját.
Ez csak a Fiatalok mániája, én 30-as édesanyaként nem járok ilyen helyre, párom 50-es úriemberként meg végképp nem.
Egyszerűen nem hiszem, hogy egy étteremben nem éreznétek magatokat jobban egy pohár bor mellett a vacsihoz?
Ezt Sosem fogom szerintem megérteni mi jó van ilyen ócska szrokat enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!