Mennyibe kerül a Big&Tasty szendvics a McDonald's-ban?
Árakat nem tudok mondani. Én holnap megyek enni BigTasty-t. :) Ez egy nagy szendvics szóval megvan az ára, biztos. A szendvics magában ilyen 890-900-ft környékén lehet vagy azért olcsóbb. Menüben meg van közepes menü, meg nagy menü. A közepes menü lehet olyan 1200-1300-ft, a nagy menü meg 1300-1500ft. Kb. De ez csak tipp! Lehet, hogy menüben is valamivel azért olcsóbb.
Szerintem érdemes mindenképpen kipróbálni a szendvicset, mert nagyon finom! :)
Holnap megírom az árakat.
Bárcsak ennyi lenne :/ A Big Mac 830-840 körül van csak szendvicsben, a menünek pedig 460 körül szokott lenni a felára.
De ez viszont promós termék, árban simán lehet egy árban a ClubHouse-szal, ami ilyen 1260 körül van csak a szendvics, a menü pedig 1820, a nagy pedig 1950.. :S
A tippemben benne volt, hogy anno Mekiben dolgoztam, és a 20%-os kedvezménnyel talán még meg is kóstolnám a szendvicset, de így... :S
# 4/4 ma 11:51
Tehát neked mindegy, hogy rádobnak-e 50%-ot az ipari hulladék eladására? :-)
Tény, a mekit ideje lenne elfelejteni (1500 egy szaros tenyerni miniszendvicsért? Otthon ennyiből olyat rittyentek percek alatt, hogy megszólal, és aznap már nem kell enned, mert meg laktat is), de azért ne az legyen már a hülye aki gondolkodok, és nem adna ki ekkora felárat.
Amúgy tényleg furcsa, hogy mondjuk ezret még adnál érte, de 1500-at már nem...
Ha állítólag hulladék, akkor miért vágysz rá? Van itt némi ellentmondás.
Tanulság: mindig legyen az ember zsebében legalább 3000 forint, és akkor nem kell ilyen kérdéseket feltenni.
Persze, divat hulladékozni, de azért nem véletlenül a világ legnagyobb étteremlánca már több évtizede. Az egy dolog, hogy egészségtelen, ha folyamatosan ilyet eszel, de nem azért, mert hulladékból készül (ugyanonnan veszi a McDonald's is a húst, ahonnan hozzád eljut), hanem mert olyan az összetétele. A házi hamburgernek is. Az igaz, hogy 1500-ból komolyabbat összedobsz otthon, csak akkor az idődet nem számolod bele, meg a munkát, amit belefektetsz.
Egyébként létező dolog, hogy pár százas dönt ilyen esetekben, bármilyen hihetetlen. Van a városunkban egy hamburgeres, aki pár évig részt vett a torkos csütörtökön. Látnotok kellett volna, tömegek mentek hamburgerért, mert nem 700 forint volt, hanem 350. Emberek képesek voltak 3-4 órákat várni, illetve megrendelni, kifizetni, aztán órák múlva visszamenni a sz*ros hamburgerért.
Az éttermes szinte megszakadt a munkában, plusz embereket kellett behívnia, nullára jött ki neki az aznapi bevétel. Aztán pár ilyen után megkérdeztem tőle, hogy egyébként ezeket az embereket, akik ilyenkor jönnek, szoktad látni máskor is? Jönnek hamburgerért két hét múlva? A válasz: soha. Mióta erre rájött, nem is csinálja.
"Persze, divat hulladékozni, de azért nem véletlenül a világ legnagyobb étteremlánca már több évtizede"
A lusta amerikaiak főétele, akik hírből se hallottak még otthon főzött ételről. Onnan jött át a szokás és ezért annyira kövérek az amik.
Itthon a Dankó meg Lafiesta féle borhulladékok se azért népszerűek mert minőségiek, hanem azért mert a kétmillió alkesz országa vagyunk.
UK-ban egyébként 4.59 az ára.
"Otthon ennyiből olyat rittyentek percek alatt, hogy megszólal"
Ez az az érv ahol átmentünk full kreténbe. Persze hogy otthon sokkal olcsóbban csinálsz sokkal több kaját, ez nyilvánvaló. Az éttermek/gyorséttermek nem arról szólnak hogy anyagilag megéri ott enni. Ott a kaja árában benne van a rezsi, az alkalmazottak bére, az épület bérleti díja, a takarítás, a tálalás, csomagolás, satöbbi. Tök fölösleges firtatni hogy mennyi kaját csinálnál otthon egy mekis menü vagy egy michelin csillagos étterem főételének árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!