Kávézóban mennyi időt "illik" eltölteni?
Figyelt kérdés
Felújítás miatt nem tudok otthonról dolgozni pár napig, viszont a központi könyvtárban is holnaptól van nyári szünet. Kb 5 órára kellene beülnöm valahová laptoppal. Tudtok-e Bp-n főleg a belvárosban olyan nyugis, beülős helyet ahol gond nélkül megtehetem ezt? Vane vmi szabály, ajánlás arra hogy ha 5 órát vagyok ott mondjuk hányszor rendeljek, milyen időközönként.2017. júl. 2. 19:53
1/9 anonim válasza:
Ha fél óránként rendelsz valamit, a kutya nem fog kidobni, pláne egy nívósabb helyről
Alleeban lévő Starbuckban üldögéltem már egy rendeléssel 70 percet
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs szabály ilyenekre, de 5 órát mégse ülj azért 1 kávézóban :D 1 órát javasolnék maxra, lassan kávézgass közben és utána menj át valami másik kávézóba, nincs jobb ötletem :DD
Rokon, valami ismerős esetleg nincs a környékeden akihez elmehetnél?
3/9 anonim válasza:
Keress egy csendes kis kávézót. (Semmiképp se olyan helyet, ami dugig van, és szinte nem lehet asztalhoz jutni, akkora a forgalma.) Azon belül egy félreeső sarkot, néha rendelj valamit, és utólag ne sajnáld a jattot. A kutyát nem fogja érdekelni, hogy ott vagy pár órát. Kidobni biztosan nem fognak, de ha egy kávé fölött ülnél 5 órán át, az igencsak illetlenség lenne. Mondom ezt ex-vendéglátósként, volt néhány ilyen vendégem.
4/9 Dzseri válasza:
menj egy laza teaházba (babzsákfotel meg minden) kikérsz 2x1 liter teát, míg azt megiszod le is telt az 5 óra. Az ilyen helyeken úgy is lazábbak mint egy kávézóban.
5/9 anonim válasza:
Egy teaházban nem dobnak ki 5 óra után ha rendelsz kb. 2 kannát; oda sokan járnak így olvasni, tanulni is. A kávézók más jellegűek, ott nem illik órákat rendelés nélkül ücsörögni.
6/9 anonim válasza:
Eurocenter Óbuda, ebédidőn kívül elég csendes, és mivel közösek az asztalok, akár rendelés nélkül is lehet ücsörögni.
7/9 anonim válasza:
Nalunk a Király utcai starbuckban senki nem fog rad szolni, rengeteg diák jár ide tanulni kikérnek egy italt és du.tól estig itt vannak.engem mint helyi lakost idegesit hogy nincs asztal miattuk sokszor szova is tettem már a pultosnak mire mondta hogy torzsvendegek minden nap jonnek es a starbuck filozófiája hog addig marad mindenki amig akar, konnektor is van tólteni meg wifi
8/9 A kérdező kommentje:
Huu de jó, köszi a tippeket!! :) Nagyon hasznosak!
2017. júl. 6. 13:11
9/9 anonim válasza:
Léteznek már közösségi irodák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!