Népszerűek mostanában a burgerezők Budapesten, de én mindig bajban vagyok ezeknél, a hamburgert hogy illik enni? Késsel-villával?
Figyelt kérdés
nekem ez elég életszerűtlen hogy azzal együk..vagy én vagyok tahó? :D
ehhez pl hogy kezdenétek hozzá?
2017. ápr. 18. 16:10
1/5 anonim válasza:
Simán eheted kézzel. Késsel- villával szerintem furcsa, és nehezebb is. Még senkit nem láttam úgy enni, nem is adnak hozzá evőeszközt.
2/5 anonim válasza:
Ha adnak hozzá evőeszközt, sok helyen igen, akkor eheted azzal is, kézzel is.
3/5 anonim válasza:
Egy ilyen helyen (és ezt egyáltalán nem lekicsinylésből, vagy bármi ilyenből mondom)
pont úgy "kell" enni, ahogy jól esik!
Ha kézzel (kb majdnem mindenki úgy eszi) akkor úgy.
A képen láthatót, vagy pl nagyobbat , amit képtelenség szendvicsként harapni, én simán szétszedem.
Van, hogy szétkapom, és megeszem késsel, villával.
De pl olyat is csináltam már (gyros-sal, de ezzel is meg lehet) hogy szétszedem, egy adag húst, meg amit gondolok, azt félreteszem, a hamburgert (vagy gyrost) "lefogyasztom" harapható méretűre, aztán amit kioperáltam belőle, azt sült krumplival megeszem késsel villával.
Tehát gyakorlatilag ahogy tudod. :D
4/5 anonim válasza:
A képhez hasonlónak leveszem a tetejét, azt harapom, az alját pedig késsel-villával. Pont azért mert ha felemelném, szétesne, nekem túl nagy (vannak olyanok amik kb magasabbak mint szélesek), meg könnyen kifolyik a szósz. De attól nem vagy tahó hogy harapod.
5/5 anonim válasza:
Jaj de jó, azt gondoltam én vagyok a furi - szeretem szétszedni a burgert, és bizonyos részeket a kezecskémmel, egyebeket eszközöket eszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!