Bezáratták Nagyi Palacsintázóját. Evett ott valaki mostanság?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 17:35
2/8 anonim válasza:
Szia!
Évekig laktam a környéken...mindig csak terveztem a látogatást...lehet jól tettem...
És még egy kis adalék:
3/8 anonim válasza:
Mostanában nem. Anno jó rég, vagy tíz éve ettem ott először, isteni volt, néha jártunk oda. Aztán úgy 2 éve mentem ismét hosszabb szünet után, és azon tűnődtem, én lettem túl igényes az évek alatt vagy az idő szépítette meg az emlékeket. Egyszerűen gyenge volt a kaja, íztelen, kevés és érezhetően a legolcsóbb töltelékkel. Azóta nem mentem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jó kis olvasnivalókat találtam a link alatt.
2017. jún. 23. 18:32
5/8 anonim válasza:
Melyik zárt be, ami a Batyin van, vagy a Szentendrei úti?
A Batyin lévőben jártam pár hete, nem volt túl bizalomgerjesztő, de nem is lettünk rosszul.
7/8 anonim válasza:
Egyszer voltam... pénzkidobás, és hánytam is tőle... ciki :(
8/8 anchor76 válasza:
A Batthyány téri nagyi palacsintázóban 1x ettünk, megfájdult a hasunk tőle. Rám egyébként ez nem jellemző egyáltalán, annyi és olyan erős gyomorsavam van hogy egy alien-nek is becsületére válna :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!