Kik lehetnek a tulajai a Pizza Kingnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen vérlázítónak tartom ezt az "étteremláncot " valami förtelem és hányás az összes étel ami árulnak! Ja és a 39 perces szállítási idő is egy nagy kamu simán másfél órákat vártunk eddig mindenre! Bár általában kár volt mert tényleg emberi fogyasztásra alkalmatlan amit produkálnak....ezek után már csak az jár a fejemben, hogy kik ennek az egész láncnak a tulajdonosai és hogy nem ment még csődbe az egész lánc???2017. jún. 20. 23:05
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem ment csődbe, mert sok embernek mégiscsak megfelel ez a szolgáltatás. Ez a piac törvénye: vagy jó szolgáltatást nyújtasz, vagy megbuksz. De ha nem teljesítették a vállalásukat, akkor reklamálj, ilyenkor a cégek valamilyen kompenzációt szoktak adni. Csak azt nem értem, hogy ha ez többször előfordult, akkor mért ismételted meg újra és újra a tőlük való rendelésedet. Ami nem válik be, azt ki kell venni a szórásból, bőven van másik.
2/10 anonim válasza:
MAJKA a tulajdonosa, szerintem ez sokat elárul :DDD de hát ott is van az idióta képe az összes étteremnél
3/10 anonim válasza:
egy kérdésem van:
Ha sorozatosan nem vagy megelégedve velük, akkor miért rendelsz tőlük?
4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem Majka a tulaj! Ő csak egy reklámarc. Igazából anno az Újpestiből rendeltünk melóba, egy ideig nagyon jó volt, tartották a 40 percet és jól főztek....majd leromlott nagyon nagyon le a végén már a kutyának borítottuk oda annyira undorító volt....aztán az új munkahelyemen kipróbáltuk a Dózsa György útit...legtöbbször másfél-két órákat vártunk aztán megérkezett a moslék...sajnos csak ezzel tudom illetni...ja lehet reklamálni közlik, hogy bicsibocsi jóváírunk egy ajándék somlóit a következő rendeléshez. Amit sose kapsz meg mert kb ezzel akarnak lerázni :) Ha meg kicserélteted a kaját azzal büntetnek, hogy kétszer annyit vársz és még ehetetlenebb undorító moslékot borítanak eléd. És engem tényleg érdekel KIK ennek a fosnak a tulajai és hogy képes ez még működni???????????
2017. jún. 20. 23:33
5/10 anonim válasza:
Hát pl ti is folyamatosan tőlük rendeltek/rendeltetek, holott sz ar volt a kaja
6/10 anonim válasza:
Van vagy 10 kft ami üzemelteti a Pizza King Express hálózatot, de egyiknek se kimagasló a forgalma, legalábbis a beszámolóik szerint.Talán a legnagyobb forgalmat a Pizza King Express Astoria Kft bonyolította, 26,6 millió Ft-os forgalommal, és 647 Ft-os adózás utáni eredménnyel.100%-ban egy Ali M.A. Milhem nevű arab származású férfi a tulajdonosa.
7/10 anonim válasza:
Én is az ilyeneket minden létező hatóságnál és fórumon feljelentem.
8/10 anonim válasza:
Ja,még van egy hasonló forgalmú, a Pizza Kings Express kft, 28 millió Ft körüli forgalommal, és 554 ezer Ft nyereséggel.Az ő weblapjuk a pizza-king.hu.100%-os tulajdonosa Melhemné Barton Andrea.
9/10 anonim válasza:
Hát ezek szerint a hozzád hasonló idióták tartják életben a céget, akik rendszeresen megrendelik az ételt, aztán odaborítják a kutyának.
Úgy látszik áttértek a kutyakaja bizniszre... :)
10/10 anonim válasza:
A dakotáktól mit vártok? A múltkor egy Pizza King kajáldánál az egyik dakota alkalmazott egy "Hé tezsvérem!" kijelentéssel szólított meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!