McDonalds-nak és a Burger Kingnek melyik a legfinomabb hamburgere?
A nagyon spéci drága új burgereket még nem próbáltam, de a mekdonálcban a dupla sajtos mcroyal finom. A bigmeket nemszeretem.
De inkább fizetek máshol, étteremben 1500-2000 ftot egy komolyabb burgerért, ami után megmozdulni sem tudok. Többet ér mint 2 whopper.
A McRoyalt én is szeretem, a big macet is megeszem csak az kissé "szárazabb". A halasat nem szeretem, a csirkéset és a mcfarmot sem annyira.
Whoppert kb 2-3-szor ettem csak, az se rossz.
A sajtburger és a sült krumpli szerintem a Mekiben finomabb.
Eddig a legjobb burger amit ettem a Mekinek valamelyik témahetekhez tartozó pár hétig kapható burgere volt, volt benne bacon, sajtok, zöldségek... kár, hogy ezeket nem árulják mindig, bár elég drágák de úgyis ritkán járok mekibe, de akkor már finom burgert akarok enni :)
Nekem Mc Donald's -ban a : Retro Burger volt , de mióta megszüntették már a Big Mac menü :)
Burger King -ben pedig a Whestern Whopper.
De igazából nem vagyok nagyon oda ezekér az ételekért.
De ha úgy jön , szívesen megeszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!