Másodiknak mi illene?
Tiszteletem mindenkinek!
A probléma:
Mi illene egy nyári program gyümölcsleves ebédje mellé.
A vendégeinket a nyári programban mi látjuk el a 2.napon. Nincs külön szakácsunk MI készítünk mindent :)
Svédasztalos reggeli van, újdonságból ebédre hideg gyümölcsleves és vmi második...vacsorára grill vacsorát kapnak.
A gyümölcsleveshez gondolkodunk erősen mi illene, de nem húsos, mert ugye vacsorára csak husi lesz...
nem lehet tojásos nokedli,se rántott hús...mert ezeket elpasszolta a vezetőség.
Várok olyan ötleteket, ami kis költségvetésű,gyorsan elkészül,mert időhiányosan leszünk aznap,mégis egy kicsit elegánsra tudjuk venni a formáját tálalásnál.
Számtalan ötletünk van, eddig a túrós tészta ami lehetne,igaz nem egy elegáns második,de eddig ezt találta mindenki a legnek.... De megpóbálunk még gondolkodni és hátha van valaki aki tudna jobb ötletet adni :D
Várok mindenféle ötletet.
Köszönöm....
Eleve nem adnék gyümölcslevest. Készítenék egy húsmentes tésztát: spenótos lasagne, ricottás canneloni pl., és adnék utána színes gyümölcssalátát.
Jobb, szezonálisabb, elegánsabb, finomabb, mint 30 fokban a szétfőtt,pépesített gyümölcs.
- karfiol pörkölt nokedlivel/rizzsel
- rántott cukkini, karfiol, kelkáp. körettel (krumpli, rizs)
- töltött karalábé
valami hasonlót
Gyümöcsleves? Jól meggondoltátok? Én kapásból 4 embert mondok az ismerősi körömből, akik nem szeretik, vagy épp fhosnak tőle. Nem jó ötlet.
Akkor már valami tárkonyos-citromos zöldségleves, és amellé valami tésztaféle.
De ilyen melegben nekem a gazdag zöldségleves elég is lenne bőven :)
Én jó ötletnek tartom a gyümölcslevest, nyári melegben jól eshet.
Főétel ötletek: Rakott cukkini
Rakott krumpli (a klasszikus)
Egészben sült fasírt törtburgonyával
Csirkemájas- zöldséges rizottó
Sonkás-gomás spagetti
Ezek ugyan tartalmaznak húst is, de véleményem szerint a gyümileves után ennyi kell is!
Édes leves után ne édes tészta legyen a második (nekem mondjuk nem lenne ellenemre :P)
Gombapörkölt, rántott sajt, lecsó...
Nekem igazából jól esne most egy lángos, de hát az semmi esetre sem elegáns :p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!