McDonald's-os kaja ellenzői! Szerintetek az alul belinkelt videóba esetlegesen hazudnak?
https://www.youtube.com/watch?v=2xunufu2RTQ
Egyébként készüljön akármiből, nekem nincs semmi problémám a mekis kajákkal...
1200 az alsó határa?
Épp az előbb írtam le,hogy 800 kcal-ból bőven jóllaktam.
De ha férfi az illető akkor legyen 1200 kcal...kb ugyanott van mert nekik alapból nagyobb a kcal igényük.
# 9
Az első hozzászólásomban pont az írtam hogy néha-néha lehet ilyen helyen kajálni, legalábbis szerintem. Az az 1200 kcal tartalmű menü amit felvázoltam(big mac, nagy krumpli, fél liter kóla) nekem felnőtt nagyétkű férfinek is derekas adag lenne, dugig lennék egy ilyennel. Aki erre még rá tud pakolni 800 kcal-t az egyszerűen nem tud mértéket tartani a kajálásban és ez nem az étterem sara. Aki egy ültőhelyében benyom 2000 kcalt a mekiben az egy vidéki fogadóban és tud enni ennyit.
Én azt gondolom hogy a gyorskaja ugyan olyan mint az ivás vagy a szerencsejáték. Felelősséggel kell művelni, tudnod kell mi fér bele, mennyi a sok, mértéket kell tartani.
Igen, rengeteg ember van aki elhízott az ilyen kajáktól és egészségügyi problémái lettek ebből, de ez az ő döntésük volt. Pár hetente ha bekapsz ott egy-két falatot még nem fog megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!