McDonald's-os kaja ellenzői! Szerintetek az alul belinkelt videóba esetlegesen hazudnak?
https://www.youtube.com/watch?v=2xunufu2RTQ
Egyébként készüljön akármiből, nekem nincs semmi problémám a mekis kajákkal...
# 2
Hagyd már ezt a hülyeséget.. Egy ember aki 2000-2500 kcal-t visz be naponta 3-4-5 étkezésből nem tud egyszerre 2000-et megzabálni úgy hogy ne legyen rosszul. Igen, cukros, zsíros, több benne a kcal mint egy otthoni ételnek, de azért túlzásokba se kell esni.
A mekis kaját sokan démonizálják. Persze, óvatosan kell vele bánni, nem kell heti háromszor ott kajálni, de a világon semmi bajod nem lesz ha néha betérsz. Az emberek szeretik terjeszteni ezeket a hülye városi legendákat hogy a kínai étteremben kutyahúst adnak csirke helyett, a mcdonalds meg rózsaszín fagyiszerű masszaként kapja a mcnugettset.
Biztosan meg lehetne enni 1500 kcal-t is egy mekiben de aki ennyire nem tudja magát kontrollálni az amúgy is menthetetlen.
Én múlthéten diéta alatt elmentem mekibe "ebédelni"névnapom alkalmából, összesen amit ettem 800 kcal volt (500 a szenyó,300 a közepes krumpli) és én ezzel tökéletesen elvoltam a nap hátra lévő részében és 1500 kcal-on belül maradtam (mert a meki miatt kihagytam az uzsit). Úgyhogy ha valaki ésszel csinálja a dolgokat bármit ehet,semmivel nem rosszabb egy mekis kaja mint bármelyik másik gyorskajálda,büfé vagy bolti vackok.
# 4
A kedvedért megnéztem: a Big Mac-ben - ami egy brutál nagy szendvics - 510 kcal van. Egy nagy krumpliban 470 kcal, egy fél literes kóla 220 kcal. Ez így 1200 kcal, a fele nincs annak a 2500-nak amiről te beszélsz. Ha valaki meg tud enni két ilyen menüt az a főzelékfalóban is meg tud enni négy liter jókai bablevest, nem az étterem hibája ha ennyire nem tud mértéket tartani valaki. Továbbra is tartom: egy normál energiabevitelű ember nem tud egyszerre 2500 kcalt megzabálni, én se tudnék két ilyen menüt, egy is bőven elég lenne ha nagyon éhes vvagyok akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!