Györben melyik a legjobb (hely) kezmuves burger -re?
Pont errol olvastam velemenyeket :) , es csak jokat. Eddig csak a Westyt probaltam (Gyorben), de idaig az a kedvencem.
A chili drágább amugy ?
1. vagyok.
Próbáltam már a Westy-t. Még a megnyitás után 1-2 héttel, házhoz rendelve. Nem volt rossz, finom volt. Majd mostanában ki akarom próbálni élőben is, helyszínen fogyasztva.
Bár a facebook oldalukon mostanában sok rosszat írnak róluk, hogy nem olyan kedvesek, stb, stb.
A Chili's Burger, a háziszószukkal lopta be magát a szívembe. Az nagyon ízlik. Persze a különböző hamburgereikben minden más is finom. :)
A Westy-burger a tipikus "balatonfüredi Borcsa étterem" szindrómában szenved, hogy nagyon jó helyen van, az árak sem rosszak, az ételek is jók, viszont a kiszolgálók rendkívül bunkók, trehányak és buták.
Nálam el lett cseszve a rendelés és még én lettem "lehülyézve". Ezek után merjen onnan az ember rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!