Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nem drága de hangulatos...

Nem drága de hangulatos étterem budapesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok,a barátnőmet szeretném elvinni egy szombat esti vacsorára egy szép étterembe de ne legyen túl drága körülbelül 10000ft-t szánnék rá!
2017. febr. 20. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

# 12/12 Időpont ma 15:25

Kíváncsiságból megnéztem a Deák St. K. étlapját.

A legolcsóbb leves 1500, a legolcsóbb főétel 2500.

Ha csak 1-1- levest és főételt esznek ketten, az már 8000 Ft+ jatt!

Akkor még ettek desszertet és nem azt rendelték amit szerettek volna.

1 pohár bor minimum 1200, a pezsgő egy pohár 1600-tól indul.

2017. febr. 21. 15:32
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Oké de még mindig jobb kicsit ráfizetni mint egy olyan gusztustalan helyen enni mint a trófea és maradnak merni a menzásbödönből a levest meg tolongani az ételért...
2017. febr. 21. 18:25
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

# 14/14 Időpont ma 18:25

Nem tudom te melyikbe jártál - én eddig négyben voltam, egyik sem volt gusztustalan. Tolongani sem kellett, ami elfogyott egyből újra töltötték.

De persze, ízlések és pofonok...

Viszont azt tartom, hogy a romantika nem az éttermen múlik. Szombatonként nagyon romantikus lángosozásokat tartunk a párommal, és nem kell hozzá puccos étterem, tökéletesen megfelel a piac.

2017. febr. 21. 18:53
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Akinek a piacon fokhagymás lángosozás romantikus, az minek büfög hozzá a kérdéshez?
2017. febr. 21. 19:18
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

Basszus nem értem azon mit nem lehet megérteni, hogy egy önkiszolgáló nem romantikus, főleg, hogy 2 ember pattog 10 másikkal szemben. Nektek nem tűnik fel, hogy nem mindenki más a hülye, hanem ti magatok?

Ne röhögtess már, hogy nem kell tolongani, ez egy önkiszolgáló étterem, ahol sorba kell állni az ételért és egymás után belenyúlni, beletúrni, összekutyulni. Egyszerűen semmi köze ahhoz, mintha beülsz egy á lá carte étterembe és meghitt csendben egy kétfős asztalnál nyugodtan, nem hangzavarban rendelsz étlapról, és bort kortyolgatsz közben. Ehelyett 100 másik vendéggel sorban állni és magad turkálni az ételt minden, csak nem romantikus, ezt kellene felfogni.

Az meg szemenszedett hazugság, hogy nincs tömeg, a trófeákban ahányszor voltam mindig teltház volt szinte, és véleményem szerint több vendéget engednek be, mint amennyi kényelmesen elférne. Az ételeket sem cserélik időben, sokszor szét vannak túrva, a levesszedés meg egyszerűen hányingerkeltő azokból a menzabödönökből.

Viszont amint már írták egy jobb pizzázó borral, salátával vagy előétellel simán kijön ennyiből, vagy sushi is.

2017. febr. 21. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

"Akinek a piacon fokhagymás lángosozás romantikus, az minek büfög hozzá a kérdéshez?"

Aki ilyent leír, az akkor sem ismeri fel a romantikát, ha tálcán rakják elé.

A rongyrázás nem azonos a romantikával.

2017. febr. 21. 19:46
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Nézd, ha számodra a fokhagymás lángos és rongyrázás között nincs semmi, akkor továbbra sem értem minek szólsz hozzá hasonló jellegű kérdésekhez.

Egyszerűen nem érint téged a kérdés, nem érted, nem neked szól.

2017. febr. 21. 19:53
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

# 17/18 Időpont ma 19:40

Meg lehet érteni, hogy van akinek nem romantikus.

Te mit nem értesz azon, hogy másnak meg nem azon múlik a romantika amin neked?

Egyébként nem önkiszolgáló, mert az italokat a pincérek viszik, folyamatosan szedik le a használt tányérokat, és hozzák az új evőeszközöket.

Ha neked az a levesszedés"hányingerkeltő", akkor esetleg nézz be egy általad menőnek tartott étterem konyhájába, ahol tányérban viszik ki neked azt a levest, ami szerinted neked elég adag!

És nem kell "széttúrt" ételt enned - grilleztethetsz magadnak frisset.

Azt sem írtam, hogy nincsenek sokan!

De tömeg nincs, és tolongani sem kell. ( Két kisebb étterem van, amire ez van amikor nem igaz - de nem oda kell menni.)

2017. febr. 21. 19:56
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

"Nézd, ha számodra a fokhagymás lángos és rongyrázás között nincs semmi, akkor továbbra sem értem minek szólsz hozzá hasonló jellegű kérdésekhez. "

Természetesen van. Én nem a két dolog közti különbségre, hanem a közös szükséges feltételre szerettem volna rávilágítani. Arra, hogy egy este nem a helyszíntől lesz romantikus, hanem a két ember egymás iránti érzéseitől.

Ha 10 000 Ft a keret, akkor felesleges olyan helyet ajánlani, ahol egy pohár(!) pezsgő 1600 Ft.

De elhiszem, hogy nem érted, így részemről le is van zárva.

Azt még mindig nem értem, miért kell erőszakosan támadni azt, aki mást gondol valamiről mint pld. te. Én senki véleményét nem ócsároltam - pláne nem az íróját. Ez egy olyan kérdés, amire csak szubjektív választ lehet adni. Ízlésen vitatkozni pedig értelmetlen dolog.

2017. febr. 21. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
39%

Jajjistenem, nem az a hányingerkeltő, hogy miből szeded a levest, hanem az, hogy mindenki összefogdozza, sokan melléfolyatják és egyszerűen ízléstelen, ahogy kinéz a tálalás és illúzióromboló.

Az nem romantikázás, ha mindenért neked kell rohangálni és más után túrni a kajába. Mit nem lehet ezen megérteni?

2017. febr. 21. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!