Nem drága de hangulatos étterem budapesten?
Menj egy Trófeába!
Kb. ennyiből kijön, órákon át annyit esztek- isztok amennyit akartok, nagy választék, jó minőség, kedves kiszolgálás.
Első: ne haragudj de ez elég hülye ötlet.. Máshova se érdemes elvinni randizni a barátnődet mint egy fél-önkiszolgáló svédasztalos étterembe ahol mindenki igyekszik annyit zabálni hogy rosszul lesz. A vécék konkrétan hányásszagúak.. Nagyon romantikus. Barátokkal, családdal elmenni zabálni nem rossz, de randira biztos nem vinnék oda lányt.
Kérdező: én ezt a helyet tudom ajánlani:
Ne tévesszen meg hogy sörözőnek hívják, baromi jó konyhájuk van, elsősorban a tengeri kaják nagyon jók. Szerintem maga a hely is nagyon hangulatos, nem puccos, de minőségi a kaja és szép a berendezés.
"A vécék konkrétan hányásszagúak.. "
Te melyik Trófeában voltál!?
Trófea :D na ne :D
Ha szeretitek a japán kaját az belefér ennyiért belefér. benti+ital+desszert
# 9/10 Időpont ma 10:51
Erre mi szükség van? Attól érzed magad valakinek, hogy arctalanul sértegetsz másokat?
Le lehet írni, hogy valaki nem ért egyet egy válasz - de miért kell ilyen alpári módon?
Lehet szidni a Trófeát, de nekem speciel csak jó tapasztalataim vannak velük. És 10 000 Ft-ból két fő nem nagyon fog étteremben romantikázni. Igazatok van! Mennyivel romantikusabb számolgatni, hogy mit is rendelhettek az étlapról,hogy a kereten belül maradjatok, aztán esetleg dühöngeni hogy a rendelt étel nem ízlik, mint végigkóstolni sok ételt, közben nyugodtan pezsgőzni.
Az pedig bármelyik étteremben előfordulhat hogy a többi vendég tönkreteszi a hangulatot.
Szomorú, ha valakinek azon múlik a romantika, hogy nem egy pincér nyalja körbe szervízdíjért, hanem magának kell szednie egy tányér levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!