Most miért ilyen smucigok a Mekiben?
Régen a kuponokhoz, ha jól rémlik, akkor a megfelelő méretű cola járt, azaz kis menühöz kicsi, közepes menühöz közepes, de a legújabb kuponoknál mindegyikhez csak kis cola jár (0,25-ös), holott az árkülönbség mostanra a nagy és a kicsi között eléggé minimális lett. (El is lehetne törölni a kicsi és a közepes árát, és a nagy áráért korlátlant lehetne adni.)
Na meg régen a Big Mac-es kupon esetén egy áráért kettő járt, most meg csak ca. másfél áráért jár kettő. Alig lehet már valóban spórolni valamit.
Nem értem,hogy az értelmiszint hogy függ össze azzal,hogy ki hol eszik.De biztosan igazad van.
Valamint igen,régebben kis menühöz kis üditő,nagyhoz nagy járt.(A legtöbb kuponon is feltüntetik,hogy 100 forint amit megspórolsz,és ha már odamész,nyilván nem azon a százason fog múlni a dolog,tehát a kupont már annyira nem is érdemes odaadni..) Vegyél bármilyen mcmenü pluszt,ahhoz jár nagykrumpli,nagy üdítő,és 1500 forint körül van.(nekem személyszerint a sajtos,és duplasajtos mcroyal a kedvencem.)
Ha meg valóban kiadósat ennél,és jót,akkor szerintem te is tudod,hogy nem a mekiben kell keresgélned. Én havonta,kéthavonta egyszer járok mekibe,akkor is általában valamelyik barátnőmmel,esetleg a párommal megyek,akkor meg kibírom,hogy 2000 forintért kapok egy félfogamra elég valamit. :D
Ha mi nem itthoni kajára, a főztömre vágyunk, akkor elmegyünk egy étterembe.Ott normális ételt rendelsz magadnak, iszunk mondjuk egy pohár bort, de értelmes ember nem gyorsétteremben eszik műkaját, a Colát meg Pláne nem,önti magába.
Ilyenkor csak gratulálni tudok a sok taknyos kisgyereknek!
Te étterembe jártál már életed során?
Tömitek magatokba ezt a rengeteg műkaját, ami semmire nem jó.
A főzés fogalma esetleg mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!