Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek a Meki vagy a Burgerkin...

Cheapskate kérdése:

Nektek a Meki vagy a Burgerking viszi?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem jobban bejönnek a Burgerking ízek de hát kinek, hogy..

2017. jan. 30. 22:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem jövök az egészséges kaja dumával, mert én is imádok szinte mindent ami egészségtelen.

De ha egy jó hambit akarok enni nem megyek se mekibe, se burgerkingbe. Azért a pénzért beülök egy normális hamburgereshez, és olyan kaját eszek ami látott is húst. Az más, hogy ha épp éhen halni készülök akkor veszek egy sajtburgert, amit rohanás közben megeszem. Ilyenkor inkább a mekit választom.

2017. jan. 31. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a Mekit csak szemétgyárnak hívom. A Burger sem különb, de a hambik azért mégis jobbak valamivel (kevésbé érzed azt, mintha levegőt ennél). Saját magam ritkán megyek önszántamból bármelyikbe, de ha ismerős mondjuk meghív, akkor nem utasítom vissza. :)

Jobb szeretek inkább házilag magamnak csinálni hamburgert, abba legalább tudom mi van, árba meg majdnem ott vagyok.

2017. jan. 31. 13:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a Burgerking csirkefalatkáiban múltkor inkább nem mondom mi volt. Egyébként is mekis vagyok, imádok ott mindent. A krumplit... Éhes leszek. Egyébként mindig jóllakok.
2017. jan. 31. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyik sem, de ha választani kell, akkor Burgerking.
2017. jan. 31. 14:08
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Már legalább fél éve Burger king-be járok, mert olyan jó kuponok és akciók vannak.
2017. febr. 2. 11:56
 26/28 anonim ***** válasza:
A KFC :-).........de a kettő közül a BK
2017. febr. 6. 11:59
 27/28 anonim ***** válasza:

2 évvel ezelőtt azt mondtam volna én is hogy egészségtelen, meg csinálok magamnak meg minden. azóta dolgozom, szerencsére a pénzembe ez is belefér. A BURGER KING kuponjai végett egyszer bementem, nem kellett volna. megszerettem. főleg a whopper, de ízlik minden. havi 1-3x megyek, mert nincs a közelben, csak ha arra járok. meki itt van 3 percre, de ritkán megyek, talán csak nyáron fagyiért, vagy almáspitéért. sajtburger nem igazán ízlik, a bk-s sokkal jobb nekem, a bigmac nem rossz, de inkább bk. és igy legalább nem viszem annyira túlzásba, mert nincs a közelbe bk.

de a burger kuponjai nagyon jók, töltsétek le mobilra.

2017. febr. 12. 19:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt nagyon szeretem.

A sültkrumpli, a sajtburger és a fagyi szerintem a mekiben finomabb.

De az összes többi szendvics a burger kingben jobb szerintem.És számomra laktatóbbak is a burgeres szendvicsek.

Árban, kuponokkal mindkettő megéri szerintem. Jó, persze, drágább,mintha otthon főznél, de ez kb minden ilyen kajálós helyre igaz, aki spórolni akar, az főzzön otthon.

Arra meg,hogy szemét meg sosem látott húst, rácáfolnék. A mekis burgerhús színtiszta húsból van, úgy tudom csak sót, borsot tartalamaz a húson kívül.

Ha megveszed mondjuk a tescoban a fagyasztott burger húst,abban sokkal több szemét van és kb köze sincs a húshoz..És ízre is érződik szerintem..

De a krumplijuk is a legendák ellenére krumpliból van. Szerintem jó helyek ezek, főleg ha külföldön van az ember, akkor egy biztos pont, egy olyan dolog, amiből kb ugyanazt kapod, mint otthon,hasonló árért. Nem fog megfosatni idegen dolgok miatt és azt kapod amit vársz, tényleg szinte minden országban ugyanazok a megszokott ízek vannak..Bár ugye a terméklista eltérő lehet országonként, pl Romániában levest is lehet kapni a mekiben. Németben meg ilyen virslis,sörös jellegű kínálat is van. Úgy ahogy mondjuk itthon a pöttyös mc flurry vagy a csalamádés szendvics anno.

Én inkább meki párti vagyok, de szendvics téren a burger jobb.

Ami hátrány szerintem, hogy burger kingből elég kevés van, főleg vidéken.Míg meki azért a nagyobb városokban szokott lenni, több is.

2017. ápr. 23. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!