Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek a Meki vagy a Burgerkin...

Cheapskate kérdése:

Nektek a Meki vagy a Burgerking viszi?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem jobban bejönnek a Burgerking ízek de hát kinek, hogy..

2017. jan. 30. 22:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Burger Kingben a fagyit szeretem nagyon, de minden másban inkább Mc'Donalds-párti vagyok.
2017. jan. 30. 23:28
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Nincs bajom egyikkel se, de az alapszendvicseket a Mekiben szeretem jobban, a szezonális ajánlatokat pedig mikor hol. Mondjuk pillanatnyilag azt is a Meki nyeri: ez a jalapenós tortilla chipses dupla sajtburger nagyon odaver.
2017. jan. 30. 23:33
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Mccafe szoktam jarni szeretem a cappuccinojukat. Nem eszem gyorséttermi kaját, nem szeretem.

26/N BP.

2017. jan. 30. 23:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Burger King. Az ízek ott jobban bejönnek, és szerintem laktatóbb. Plusz újratölthetős az üdítő.

De a mekivel sincs bajom. Viszont ha a választani kell akkor Burger King.

N

2017. jan. 30. 23:50
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mekis voltam, de mostanában körülöttem mindenki a BK-t mondja jobbnak, szóval azt hiszem kipróbálok pár ételt ott, aztán lehet áttérek :) A korlátlan üdítőnem rossz dolog, meg azt hiszem a krumplijuk is jobban ízlett.
2017. jan. 31. 00:22
 16/28 anonim ***** válasza:
Mind2! :)
2017. jan. 31. 00:40
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a BigMac mindent visz - bár oreos shake meg csak a burgerkingben van....

Egyébként a Burgerkingből már ott kiábrándultam amikor vettem "bigking"-et ami nem volt "big" (kb mint egy mekis sajtburger akkora volt) de még a jeges teám se volt jeges

Onnantól már csak oreos shaket vettem néha

Tehát 90% Meki

2017. jan. 31. 01:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Meki. Tudom hogy egy szemét kaja tele tartósítószerrel, de finom és néha néha belefér.
2017. jan. 31. 02:30
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a mekit jobban szeretem, burger kingnél a sült burgonyát jobban szeretem, mert nem eszméletlen sós, mint a mekis.
2017. jan. 31. 10:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy sok embernek mi baja van a mekivel s a burgerkinggel. Én alapvetően egy sportos ember vagyok, kicsi korom óta úszok, futok, lovagolok, atletizálok, később aerobic...stb és imádok beülni a mekibe. :D Szerintem jó kaja. <3
2017. jan. 31. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!